Βολές ΕΛΑΜ κατά Αρμεύτη για φωταγώγηση του Δημαρχείου στα χρώματα ΛΟΑΤΚΙ-«Πιέσεις από συγκεκριμένη Δημοτική Σύμβουλο»

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΕΛΑΜ, αναφορικά με την απόφαση του Δήμου Λεμεσού να φωταγωγήσει το Δημαρχείο, με αφορμή την πορεία περηφάνειας.

«Ο Δήμαρχος Λεμεσού μερικές μέρες μετά την λεγόμενη ''πορεία περηφάνειας'' αποφάσισε να μας αποκαλύψει ποιος πραγματικά είναι και τι πρεσβεύει», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ.

Παράλληλα προσθέτει πως, «προφανώς, η καθυστέρηση οφείλεται στην αδυναμία του να πάρει απόφαση για το πως θα ενεργήσει. Μετά και από πιέσεις συγκεκριμένης Δημοτικής Συμβούλου του πάλαι ποτέ κόμματος της δεξιάς, φρόντισε να φωταγωγήσει το Δημαρχείο με πολύχρωμα φωτάκια».

Την ίδια ώρα το ΕΛΑΜ αναφέρει ότι, «όλα αυτά χωρίς να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Δήμαρχος, ο ΔΗΣΥ και όλοι οι σύμμαχοι της ΛΟΑΤΚΙ Woke ατζέντας ένα να ξέρουν. Θα είμαστε πάντα απέναντί τους».

«Όχι στην woke agenda. Όχι στο γάμο ομοφυλοφίλων. Όχι στη υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Κυνηγούν τον... κανένα για να κερδίσουν τους πολίτες τα κόμματα-Πλήρης η απογοήτευση της κοινωνίας
Με ίσες αποστάσεις και αόριστες συστάσεις τα προσχέδια των εκθέσεων του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο
Επιμένει ο Τατάρ-Απηύθυνε έκκληση σε Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας για άρση της «απομόνωσης» Τ/κ
Ο Όζτσιναρ συμμετείχε σε συνεδρίαση του ΣτΕ μεταδίδουν τα κατεχόμενα
Α. Δημητρίου: Ο ΔΗΣΥ συνεχίζει ως πυλώνας σταθερότητας 49 χρόνια μετά την ίδρυση του
Θέματα διμερούς συνεργασίας και επικείμενης πολυμερούς για Κυπριακό συζήτησαν ΠτΔ και Λάμι
Εθνικός στόχος το Σένγκεν, όχι «σκληρό σύνορο» η Πράσινη Γραμμή-Τα οφέλη για τους πολίτες και την οικονομία
Ραουνά: Στην κυπριακή Προεδρία θα αναδειχθεί τι σημαίνει κράτος υπό κατοχή
Λάμι: Το ΗΒ υποστηρίζει σταθερά την διαδικασία λύσης υπό τον ΟΗΕ
Ζητήματα που απασχολούν τους παθόντες και ανάπηρους πολέμου συζήτησε με την οργάνωσή τους ο Πρόεδρος