Παρουσίαση σήμερα για την έναρξη λειτουργίας πλατφόρμας e-Kalathi

Για την έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-Kalathi θα ενημερώσει σήμερα ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

Σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο του Investopia Global Mediterranean Forum στη Λεμεσό, ο κ. Παπαναστασίου είπε πως το Υπουργείο είναι έτοιμο να παρουσιάσει την πλατφόρμα στους ενδιαφερόμενους και στη συνέχεια μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβούλιου, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, θα προβεί σε παρουσίαση και προς τα ΜΜΕ για το άνοιγμα της πλατφόρμας.

«Προετοιμάζουμε τον κόσμο να δεχθεί το e-καλάθι, την ψηφιακή πλατφόρμα την οποία έχουμε ετοιμάσει στο Υπουργείο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί αυτό το εργαλείο για να κάμνει πιο έξυπνες αγορές», ανέφερε σχετικά και πρόσθεσε πως μετά την παρουσίαση στα ΜΜΕ η πλατφόρμα θα ανοίξει πολύ σύντομα και θα υπάρξει μια καμπάνια για ενημέρωση του κοινού για τρεις ημέρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απλοποιείται η διαδικασία αδειοδότησης των χώρων εκπαίδευσης κυνηγετικών σκύλων
Νέες ρυθμίσεις για ώρες οδήγησης και ανάπαυσης οδηγών βαρέων οχημάτων
Πράσινο Βουλής για την υποχρεωτική δημιουργία δωματίου θηλασμού σε χώρους εργασίας
Η ΚΥΣΟΑ εκφράζει διαφωνία με την πρακτική των «πιστοποιητικών φοίτησης» αντί απολυτηρίων
Βγαίνει μπροστά η Ειδική Επιτροπή για την επιλογή στη Μπιενάλε-«Δεν είχαμε καμία ενημέρωση»
Δύο στρατόπεδα για το άνοιγμα της Μακαρίου-Κραυγή αγωνίας από καταστηματάρχες
Μέτρα για άρση παράνομης επέμβασης σε τεμάχιο Τριών Ελιών Λεμεσού ζητά η Επ. Διοικήσεως
Στήριξη παράτασης κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ ως τέλος 2026 από τη Βουλή-«Δεν δίδεται λευκή επιταγή»
Συμμερίζεται τις απόψεις του ΠΔΣ το ΔΝΤ για αναβάθμιση του συστήματος απονομής δικαιοσύνης
Είδαν Δαμιανό και έθεσαν τα προβλήματά τους τα μέλη της Επιτροπής Υγείας της Βουλής των Γερόντων