Πήγαν να πουλήσουν λουλούδια σε 26χρονο στην Αγία Νάπα και τον ξάφρισαν

Γυναίκα ηλικίας 24 ετών, συνελήφθη στην Αγία Νάπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι «μέλη της Δύναμης προχώρησαν, λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα Τρίτη 10 Ιουνίου, στην περιοχή Αγίας Νάπας, στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 24 ετών, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σχετικά με υπόθεση κλοπής».

Σύμφωνα μα καταγγελία που υπέβαλε την περασμένη Πέμπτη στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, άντρας ηλικίας 26 ετών, «γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα της 5ης Ιουνίου , ενώ βρισκόταν στην Πλατεία Αγίας Νάπας, τον προσέγγισαν δύο γυναίκες, για να του πωλήσουν λουλούδια»

Όπως ανέφερε ο 26χρονος στην Αστυνομία «ενώ μιλούσαν, η μία γυναίκα ζήτησε να της δώσει το τηλέφωνο του και όταν αυτός το έπραξε εκείνη τράπηκε σε φυγή. Την ίδια ώρα τράπηκε σε φυγή η δεύτερη γυναίκα. Ο άνδρας διαπίστωσε τότε ότι, είχε αφαιρεθεί από τον λαιμό του και κλαπεί η καδένα που φορούσε».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Και δεύτερο απανθρακωμένο πτώμα στο όχημα από την φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό
ΒΙΝΤΕΟ: Εξοργισμένοι πολίτες, τα βάζουν με πυροσβέστες-«Κρούζουν τα σπίθκια, γιατί εν κάμετε κάτι; Αφήκαν το χωρκό τζαι έκρουσε»
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά της Πάφου-Κατέκαυσε 1,5 τετραγωνικό χιλιομετρό
Περίπου 70 πληγέντες από πυρκαγιές σε προσωρινούς χώρους-To πρωί η επανεκτίμηση της κατάστασης
Όλεθρος από την πυρκαγιά στη Λεμεσό, ένας νεκρός από τις αδηφάγες φλόγες-Επιχείρηση διαφυγής για 36 πρόσωπα από τη Λόφου
«Δεν υπάρχει δρόμος να φύγουμε, είναι κόλαση… Υπάρχουν άτομα ακόμα στα σπίτια τους»
Ορατή από διάφορες περιοχές της Λευκωσίας η ανεξέλεγκτη φωτιά στη Λεμεσό (pics)
Εκκενώθηκε μαθητική κατασκήνωση στη Λόφου-Μεταφέρθηκαν στη Λευκωσία τα παιδιά
Δραματικές εικόνες από την καταστροφική πυρκαγιά-Σαρώνει τα πάντα ο πύρινος όλεθρος
Κραυγή απόγνωσης από τον κοινοτάρχη Αγίου Θεράποντος-«Έξω από το Σούνι-Ζανατζιά η τεράστια πυρκαγιά»