Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
15:37 - 09 Μαΐου 2025

Στο μεροκάματο έχασε τη ζωή του 85χρονος, ο οποίος έπεσε από το τρακτέρ του ενώ ασχολείτο με γεωργικές εργασίες σε χωράφι στη Σιά, στην επαρχία της Λάρνακας. Πρόκειται για τον Κυριάκο Χαραλάμπους, από το Καϊμακλί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε, γύρω στις 12 30 το μεσημέρι, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 85χρονος εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του, έπεσε από το τρακτέρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου απέκλεισαν την σκηνή για εξετάσεις, ενώ ο άτυχος Κυριάκος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.
Τα ακριβή αίτια θανάτου του 85χρονου, αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, από την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου.
Πρόκειται για το τρίτο εργατικό ατύχημα, τις τελευταίες 48 ώρες, καθώς τις προηγούμενες δύο ημέρες έχασαν τη ζωή τους ένας 43χρονος στη Λεμεσό και ένας 34χρονος στην επαρχία της Πάφου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ