Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Στο μεροκάματο έχασε τη ζωή του 85χρονος, ο οποίος έπεσε από το τρακτέρ του ενώ ασχολείτο με γεωργικές εργασίες σε χωράφι στη Σιά, στην επαρχία της Λάρνακας. Πρόκειται για τον Κυριάκο Χαραλάμπους, από το Καϊμακλί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε, γύρω στις 12 30 το μεσημέρι, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 85χρονος εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του, έπεσε από το τρακτέρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου απέκλεισαν την σκηνή για εξετάσεις, ενώ ο άτυχος Κυριάκος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 85χρονου, αναμένεται να διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, από την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Πρόκειται για το τρίτο εργατικό ατύχημα, τις τελευταίες 48 ώρες, καθώς τις προηγούμενες δύο ημέρες έχασαν τη ζωή τους ένας 43χρονος στη Λεμεσό και ένας 34χρονος στην επαρχία της Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Πάλεψα με τα ρεύματα και έφτασα με δυσκολία, λέει ο αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν με φουσκωτό στην Εύβοια
Το Κίεβο καταγγέλλει ότι η Ρωσία εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη αεροπορική επίθεση του τριετούς πολέμου
Ώρες αγωνίας για τον 46χρονο Γιώργο Χριστοφή που απουσιάζει από την οικία του
Ευκαιρία για Άγκυρα και Ουάσιγκτον να κλείσουν το μέτωπο των F-35 με «νέα αρχή» λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία
Αγωνία για κωπηλάτη που αγνοείται στη θάλασσα στην Κρήτη–Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας
Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι «βρήκε αγοραστή για το TikTok»
«Θερμική βόμβα» σαρώνει την Ευρώπη- Ρεκόρ θερμοκρασίας στην Αγγλία
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Επαρχία Πάφου
ΒΙΝΤΕΟ: Θυελλώδεις άνεμοι σήκωσαν στον αέρα τροχόσπιτο στη Σαντορίνη
Συνελήφθησαν 24 παράνομοι μετανάστες μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας