Αιματηρό επεισόδιο στη Ρόδο-Τραπέζια, γροθιές και απειλές με μαχαίρι σε νυχτερινό κέντρο -

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/5) σε νυχτερινό κατάστημα στα Κολύμπια της Ρόδου, όταν 4 νεαροί Βρετανοί, ηλικίας 20 έως 27 ετών, προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια εντός του χώρου.

Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να καταγραφούν σκηνές ακραίας βίας, σωματικές επιθέσεις σε θαμώνες και σημαντικές υλικές ζημιές στο κατάστημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 01:15, όταν ένας 43χρονος ημεδαπός επιχείρησε να παρέμβει προκειμένου να αποτρέψει καβγά μεταξύ των τεσσάρων ατόμων που διασκέδαζαν εντός του μαγαζιού. Ωστόσο, η παρέμβασή του λειτούργησε ως πυροδότης. Οι δράστες τού επιτέθηκαν με ιδιαίτερη βιαιότητα, πετώντας εναντίον του τραπέζια και ποτήρια, ενώ τον χτύπησαν στο πρόσωπο με τα χέρια. Σύμφωνα με καταγγελία του ίδιου, ένας από αυτούς τον απείλησε ότι κρατάει μαχαίρι.

Η ένταση δεν περιορίστηκε εκεί. Ο 43χρονος δέχθηκε επανειλημμένα χτυπήματα με καρέκλες και άλλα αντικείμενα, ενώ μια 21χρονη γυναίκα από την ίδια παρέα τον χτύπησε με γροθιές, πέταξε καρέκλες και μπουκάλια και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στον χώρο.

Θύματα της επίθεσης ήταν ακόμη δύο άτομα: ένας 42χρονος, ο οποίος χτυπήθηκε στο πρόσωπο με αντικείμενο, με αποτέλεσμα να χάσει τέσσερα δόντια, και μια 27χρονη γυναίκα, η οποία δέχθηκε γροθιά στο μάτι και στη συνέχεια χτυπήθηκε στο κεφάλι με τακούνι από την ίδια δράστη.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο εκ των δραστών το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ενώ οι υπόλοιποι εντοπίστηκαν αργότερα. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για τους παθόντες, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί και η αρμόδια προξενική αρχή. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Αιματηρό επεισόδιο στη Ρόδο-Τραπέζια, γροθιές και απειλές με μαχαίρι σε νυχτερινό κέντρο -
Ισόβια και πολυετείς ποινές κάθειρξης για τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του επτάχρονου στο Ζεφύρι
Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε κυλικείο, πέταξαν αντικείμενα σε λεωφορείο στην Πολυτεχνειούπολη
Δεκαπέντε χρόνια από την τραγωδία στη Marfin-Συγκλονίζει η περιγραφή της γυναίκας που έσωσαν από το μπαλκόνι
Αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2026 η δίκη Πισπιρίγκου στο Εφετείο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Ξετυλίγουν το κουβάρι της φονικής έκρηξης στη Θεσσαλονίκη-Εξετάζουν το σακίδιο με τα εκρηκτικά
Πέθανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Πέτρος Μολυβιάτης
Δεν έφτιαξε τη βόμβα η 38χρονη στη Θεσσαλονίκη-Ψάχνουν τον ενοικιαστή του διαμερίσματος
«Ο φοιτητής μπήκε μπροστά για να προστατεύσει τους νεότερους»-Οι μαρτυρίες για την επίθεση στην Αθήνα
Η πορεία της βόμβας μέχρι να σκάσει στα χέρια της 38χρονης, τα σενάρια και οι ομοιότητες με το παρελθόν