BINTEO: Αυτοκίνητο καρφώθηκε στην οροφή κτιρίου
12:49 - 31 Μαΐου 2025

Μια απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών όταν ένα αυτοκίνητο καρφώθηκε στην οροφή κτιρίου για βετεράνους του αμερικανικού στρατού.
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του σε κοντινό δρόμο και έπεσε πάνω στη σκεπή του κτιρίου στο Εξέλσιορ Σπρινγκς του Μιζούρι, εκτοξεύοντας συντρίμμια, ενώ η μηχανή του οχήματος τινάχτηκε σε απόσταση μέτρων και κομμάτια του έπεσαν πάνω στον ιστό σημαίας στο προαύλιο μπροστά από την Αίθουσα Μνήμης Βετεράνων Clay-Ray.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε, αλλά κατάφερε να βαδίσει μέχρι το ασθενοφόρο, που τον μετέφερε σε νοσοκομείο. Η αστυνομία ερευνά εάν ο οδηγός αντιμετώπισε κάποιο έκτακτο πρόβλημα υγείας.
Ευτυχώς δεν υπήρχε κανείς μέσα στο κτίριο όταν έπεσε πάνω του το αυτοκίνητο. Τη σύγκρουση κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας παρακείμενου δημοτικού σχολείου.
Είχε ξαναπέσει αυτοκίνητο στο ίδιο κτίριο τον Φεβρουάριο
Τρεις μήνες νωρίτερα ένα άλλο αυτοκίνητο είχε πέσει στο ίδιο κτίριο, όταν ο οδηγός του προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν επειδή πίστευαν ότι ήταν μεθυσμένος.
Στη διάρκεια της καταδίωξης ο οδηγός έτρεχε με πάνω από 160 χλμ/ώρα ανέφερε η αστυνομία. Τοπικά δίκτυα ανέφεραν ότι ο οδηγός είχε καταδικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα. Υπέστη πολλαπλά κατάγματα και δύο ανήλικες γυναίκες, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν σοβαρά.
Πηγή: Iefimerida