Φθάνει το μεσημέρι ο Ερντογάν στα κατεχόμενα-Εγκαινιάζει το «προεδρικό», φεύγει το απόγευμα

Γύρω στις 13.00 αναμένεται να φτάσει στα κατεχόμενα ο Τούρκος Πρόεδρος, ο οποίος θα τελέσει τα εγκαίνια το νέου «προεδρικού» συγκροτήματος στην κατεχόμενη Λευκωσία και θα παραστεί σε τελετή βράβευσης στην TEKNOFEST που πραγματοποιείται για τρίτη μέρα.

Όπως μεταδίδεται από τ/κ ΜΜΕ, έχει δημοσιοποιηθεί πως στις 13.00 ο κ. Ερντογάν θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη στο ψευδοκράτος. Θα συμμετάσχει στα εγκαίνια του «προεδρικού» και της νέας «βουλής» και θα έχει συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Θα παραστεί στην τελετή βράβευσης στο TEKNOFEST που γίνεται στο παλιό κτίριο του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου.

Στις 14:00, αναφέρεται, θα είναι τα εγκαίνια του νέου «προεδρικού» συγκροτήματος. Μετά τα εγκαίνια αναμένεται να συναντηθεί με τον Ερσίν Τατάρ στο νέο «προεδρικό».

Η παρουσία του στην τελετή βραβείων στην TEKNOFEST θα γίνει το απόγευμα γύρω στα 5. Αναμένεται ν’ αναχωρήσει από τα κατεχόμενα αργότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με ηγέτες και Κόστα για τον Πρόεδρο-Επανέλαβε τη θέση της ΚΔ υπέρ αποκλιμάκωσης
Κ. Εκπρόσωπος: H επίσκεψη Μόντι εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις Κύπρου και Ινδίας
Έκκληση Ιρανού ΥΠΕΞ σε Κόμπο για συμβολή της Κύπρου ώστε να τερματιστεί η επίθεση του Ισραήλ
Δέχθηκε τα πρώτα αιτήματα για επιστροφές Κυπρίων το ΥΠΕΞ-Ασθενείς, συνοδοί και μόνιμοι κάτοικοι
Έστειλε μηνύματα ενότητας ενόψει των βουλευτικών ο Πρόεδρος-«Να συμπεριφερόμαστε νούσιμα»
Λακωνικός ο Πρόεδρος για τη συνομιλία με Φιντάν-«Όλοι θα κριθούμε από το αποτέλεσμα»
Διαχώρισε τη θέση του από Αστυνομία ο ΠτΔ για κλήτευση δημοσιογράφων-«Δεν εμπλεκόμαστε, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν οι εκπομπές αν ήθελαν»
Ν. Χριστοδουλίδης: Η ΚΔ δεν εμπλέκεται στον πόλεμο, έγινε βολιδοσκόπηση από χώρες για παροχή βοήθειας για εκκενώσεις
Ορατοί και από τα κατεχόμενα οι πύραυλοι του Ιράν-Συστήνει ηρεμία ο Τατάρ
Το ξεκόβει για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΚΟ ο Καρογιάν-«Δεν υπάρχουν αντικειμενικές συνθήκες που να το ευνοούν»