Πανικός σε πτήση για Μπέρμιγχαμ-Μεθυσμένος γρονθοκόπησε αεροσυνοδό και φώναζε ότι το αεροπλάνο θα πέσει

Αναστάτωση προκάλεσε μεθυσμένος επιβάτης πτήσης της TUI από την Ισπανία προς το Ηνωμένο Βασίλειο, όταν επιτέθηκε σε αεροσυνοδό και φώναζε ότι το αεροπλάνο θα συντριβεί, ενώ αρνιόταν να συμμορφωθεί με τις εντολές του πληρώματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (27/4) σε πτήση από τη Γκραν Κανάρια προς το Μπέρμιγχαμ, όταν ο 49χρονος Πολ Σέλφ, αγνοώντας τις εκκλήσεις του πληρώματος να καθίσει ενόψει της προσγείωσης, σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα και λίγο αργότερα γρονθοκόπησε στο πρόσωπο μια αεροσυνοδό, σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν σκηνές πανικού, με παιδιά να κλαίνε, επιβάτες να ουρλιάζουν και το πλήρωμα να προσπαθεί μάταια να περιορίσει τον άντρα. «Ήταν απόλυτος τρόμος», δήλωσε επιβάτης στη The Sun. «Τη μία στιγμή ήταν ήρεμος, και την άλλη έριχνε μπουνιές. Ήταν εντελώς εκτός ελέγχου».

Καθώς το αεροσκάφος προσγειωνόταν, ο άνδρας άρχισε να φωνάζει πως το αεροπλάνο θα πέσει, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση. Μέλος του πληρώματος αναγκάστηκε να φωνάξει στους επιβάτες: «Καθίστε όλοι κάτω! Τώρα!», προσπαθώντας να συγκρατήσει τον πανικό.

Χειροκροτήματα και ανακούφιση στην αποβίβαση

Μετά την προσγείωση, άνδρες της Αστυνομίας ανέβηκαν στο αεροσκάφος και συνέλαβαν τον 49χρονο, ο οποίος –σύμφωνα με μαρτυρίες– αρχικά σήκωσε τα χέρια και είπε: «Συλλάβετε με». Αν και προσπάθησε να αντισταθεί, οι αστυνομικοί κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες, δίνοντας τέλος σε ένα έντονο περιστατικό.

Καθώς τον απομάκρυναν, όσοι βρίσκονταν στο αεροσκάφος ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Ο Πολ Σέλφ κατηγορείται πλέον για τρεις περιπτώσεις κοινής επίθεσης και πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον του Πρωτοδικείου του Μπέρμιγχαμ στις 10 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η αεροπορική εταιρεία δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το περιστατικό.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Τραγικό παιγνίδι για δεκαεπτάχρονο στην Ιταλία-Καταπλακώθηκε από το τούνελ που έσκαψε στην άμμο
Πατέρας στο Πακιστάν σκότωσε τη 16χρονη κόρη του επειδή αρνούνταν να κλείσει τον λογαριασμό της στο TikTok
Λαβρόφ και Ρούμπιο συζήτησαν για την Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή στην σύνοδο της ASEAN στη Μαλαισία
Τραμπ: Θα προσφέρουμε στρατιωτικό εξοπλισμό στο Κίεβο μέσω του ΝΑΤΟ, έρχεται σημαντική ανακοίνωση για Ρωσία
Ευρωβουλή για τρομοκρατική επίθεση στη Δαμασκό-«Ανάγκη προστασίας των θρησκευτικών μειονοτήτων στη Συρία»
Πώς η ρωσική FSB εκτέλεσε διοικητή της Ουκρανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών μέσα στο Κίεβο
Στο Τέξας ο Τραμπ μετά τις πολύνεκρες πλημμύρες-Οι επικρίσεις για την αντίδραση της Κυβέρνησης
Ο Νετανιάχου ορκίζεται συντριβή της Χαμάς-Υποστηρίζει πως 20 όμηροι είναι ζωντανοί
Πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια θα κοστίσει στο Κίεβο για να ανοικοδομηθεί από τον πόλεμο
Ο Νετανιάχου είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί το τέλος του πολέμου στη Γάζα αλλά υπό προϋποθέσεις