powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Σύσκεψη στα κατεχόμενα για αντιμέτρα για τις συλλήψεις για σφετερισμό

Τα μέτρα που θα ληφθούν ως απάντηση στις συλλήψεις σφετεριστών ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα, συζητήθηκαν χθες σε συνεδρίαση του «ανώτατου συντονιστικού συμβουλίου» υπό τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ στο νέο «προεδρικό μέγαρο»

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, συζητήθηκαν οι δήθεν «τρομοκρατικές ενέργειες που πραγματοποίησε ο ίδιος ο ε/κ ηγέτης, οι οποίες στοχοποιούν άμεσα την οικονομία και αντιμετωπίζουν τους επενδυτές μας ως εγκληματίες».

Στην συνεδρία παρέστησαν ο «πρωθυπουργός» Ουνάλ Ουστέλ, ο «πρέσβης» της Τουρκίας,Αλί Μουράτ Μπασσερί, ο «διοικητής» των τ/κ «ειρηνευτικών δυνάμεων», υποστράτηγος Σεμπαχατίν Κιλίντς, ο «διοικητής» των «δυνάμεων ασφαλείας», υποστράτηγος Ιλκέρ Γκιόργκιουλού, ο «υπουργός εξωτερικών», Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, ο «υπουργός εσωτερικών», Ντουρσούν Ογκούζ, ο «γενικός εισαγγελέας» Σαρπέρ Αλτιντζίκ, και «αρμόδιοι υφυπουργοί, δικηγόροι και γραφειοκράτες».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

;