Κλειστό για εργασίες τη Δευτέρα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Α1 με κατεύθυνση τη Λεμεσό

Το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας θα διεξάγονται εργασίες στον Αυτοκινητόδρομο Α1 (Λευκωσίας – Λεμεσού) κατά την διάρκεια των οποίων θα είναι κλειστές και οι τρεις λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λεμεσό, πριν από την έξοδο προς Λάρνακα, ανακοίνωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την οποία αναμεταδίδει το ΓΤΠ, τη Δευτέρα 2/6/2025, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 05:30 της επόμενης ημέρας, θα διεξάγονται εργασίες αφαίρεσης και επανεπίστρωσης οδοστρώματος στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο ύψος της εξόδου προς Λάρνακα.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι κατά την διάρκεια των εργασιών θα είναι κλειστές και οι τρεις λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λεμεσό, πριν από την έξοδο προς Λάρνακα, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη μια λωρίδα στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση. Λόγω των πιο πάνω εργασιών θα κλείσει η έξοδος προς Λάρνακα (Αυτοκινητόδρομος Α2). Επίσης καλούνται οι οδηγοί που προτίθενται να μεταβούν προς Λάρνακα να χρησιμοποιήσουν την επόμενη έξοδο μέσω Αλάμπρας.

Σε κάθε περίπτωση, αναφέρεται, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα υπάρχει κατάλληλη προσωρινή σήμανση για την ομαλή διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα €14.500.000
Ενημέρωσε το Συμβούλιο ΕΕ για το πρόγραμμα επιστροφών της ΚΔ ο Ιωαννίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Σε λειτουργία η πρώτη αφαλάτωση από τα ΗΑΕ-Ευχαριστίες Παναγιώτου
Τοποθετείται η κόρη του Πεύκιου Γεωργιάδη για την κατάρρευση του κτηρίου στη Μακαρίου-«Δεν έπεσε αμαχητί»
Έρευνα δείχνει υπέρμετρη αύξηση των τιμών σε φρούτα και λαχανικών-Ζητά μέτρα ο Σύνδεσμος καταναλωτών
Από την κίτρινη στην πορτοκαλί προειδοποίηση-Θα φτάσει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος
Διαδηλωτές στη Σύρο δεν άφησαν Ισραηλινούς τουρίστες να αποβιβαστούν-Έρχεται Κύπρο το κρουαζιερόπλοιο (pics)
Προσοχή στους ταξιδιώτες συστήνει η Υπηρεσία Καταναλωτή-Φαινόμενα ελλιπής πληροφόρησης ασφάλισης ταξιδιού
Πίεση προς Ισραήλ ζήτησε ο Πρέσβης Παλαιστίνης σε συμβολική διαμαρτυρία και απεργία πείνας
Τρία σχέδια απασχόλησης ατόμων 50 ετών και άνω καθώς και γυναίκες όλων των ηλικιών