Στην Εντατική 19χρονος μετά από τροχαίο στο Παραλίμνι-Όχημα συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του νεαρού

Οδική σύγκρουση σημειώθηκε χθες βράδυ στην οδό Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι με ενεχόμενα οχήματα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος και μοτοσικλέτα που οδηγούσε 19χρονος.

Από το τροχαίο, ο 19χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 19χρονος φέρει υποσκληρίδια αιματώματα, επισκληρίδιο αιμάτωμα, υπαραχνοειδή αιμορραγία με εγκεφαλικές θλάσεις, καθώς και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Στους δύο οδηγούς διενεργήθηκαν έλεγχοι αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη. Στο παρών στάδιο είναι άγνωστο αν ο μοτοσικλετιστής έφερε προστατευτικό κράνος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Υπό έλεγχο η Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού-Από τα όρια δρόμου ξεκίνησε η φωτιά
Στο κάδρο της Αστυνομίας ο σύντροφος της νεκρής γυναίκας στη Νέα Χαλκηδόνα-«Την εκβίαζε και την πίεζε»
Πυρκαγιά κοντά σε οικίες και κτηνοτροφικά υποστατικά στην Επαρχία Λεμεσού-Στη μάχη και δυο πτητικά μέσα
«Κάτι απτό» για τον Ιούλιο θέλει η Ολγκίν, παραπέμποντας σε ΜΟΕ-Συμφώνησαν με τον Πρόεδρο για να εργαστούν σκληρά
Έξι νεκροί μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας
Νέα πυρά ΑΚΕΛ κατά πάντων για τα επεισόδια τη Λακαταμία-«Τα αποτελέσματα της Αστυνομίας είναι πενιχρά»
Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη με την Μαρία Άνχελα Ολγκίν στο Προδρικό
Νίκος Τορναρίτης για Μακαρίου: «Η εικόνα της περιοχής δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες»
Η Κύπρος παρέλαβε σκυτάλη για φιλοξενία της Ευρωπαϊκής Ημέρας για τη Θάλασσα 2026
Αντιφάσεις, σκιές και νέα πρόσωπα κλειδιά στο θρίλερ με τους τρεις θανάτους στο Ελληνικό