Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Πάφου για Τυχικό

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για στήριξη στον έκπτωτο Μητροπολίτη Πάφου Τυχικό, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί ειρηνική διαμαρτυρία την Κυριακή 25 Μαΐου στις 18:30, στην Πλατεία του Δημαρχείου της Πάφου.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Ομάδας Πρωτοβουλίας Ενοριτών της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Η Ομάδα πρωτοβουλίας ενοριτών της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου, προσκαλεί όλο το ποίμνιο της Εκκλησίας της Κύπρου και ιδιαίτερα τους κατοίκους της πόλης και επαρχίας Πάφου, σε ειρηνική εκδήλωση, για στήριξη του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Τυχικού, στην πλατεία του Δημαρχείου της Πάφου, την Κυριακή 25/5/2025 στις 6:30 μμ.

Στην εκδήλωση αναμένεται πλήθος κόσμου από όλη τη Κύπρο, αλλά ιδιαίτερα από την Πάφο, την επαρχία της οποίας ο Μητροπολίτης Τυχικός διαποίμανε για 2 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βράζουν οι υποστηρικτές του Τυχικού-Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος, persona non grata για τον Μητροπολίτη Φιλόθεο

Δειτε Επισης

Η ξηρασία απειλεί έως το 15% της παραγωγής στην ευρωζώνη
Μαρτυρίες γυναικών για το τραύμα της εισβολής στην Κύπρο θα ακούσει επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ κρατών μελών στην έρευνα και καινοτομία εστίασε ο Ν.Δαμιανού
Ανησυχίες λόγω μείωσης του πληθυσμού της κυπριακής μέλισσας
Δριμεία επίθεση Φαίδωνα σε Τυχικό-«Τραγικά ανεπαρκής, έκανε κακοδιοίκηση»
Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Πάφου για Τυχικό
Αισιοδοξία Ιωάννου για ορεινές κοινότητες-«Στόχος η μόνιμη εγκατάσταση νεαρών οικογενειών στα ορεινά»
Απαντά στην πρόθεση Τυχικού να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Αρχιεπίσκοπος-Εξηγήσεις για τη στάση απέναντι στον Μόρφου
Η απάντηση ΥΠΑΝ για εκδήλωση Πρεσβείας Ισραήλ σε σχολείο-«Να μην εκμεταλλευόμαστε για πολιτικούς σκοπούς»
Πάνω από 6.000 ασθενείς στάλθηκαν στο εξωτερικό για θεραπεία από το 2020-Στα 140 εκατομμύρια το κόστος