Καταζητείται 35χρονος για επίθεση και οπλοφορία στη Λευκωσία (pic)

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Mohamed Khalil Mohamed Aboushaisha, 35 ετών, από την Αίγυπτο.

Εναντίον του, εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού, πρόκλησης πραγματικής βλάβης, κοινής επίθεσης, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου και μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας. Τα εν λόγω αδικήματα διαπράχθηκαν στη Λευκωσία, μεταξύ των ημερομηνιών 15/03/2024 και 16/04/2025.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

khalil (1)

Δειτε Επισης

Τσάκωσαν 41χρονο να κλέβει κεραμικά από οικοδομή στη Λάρνακα
Πολίτης αναγνώρισε αναζητούμενο για κλοπή από πρακτορείο στοιχημάτων και ενημέρωσε τις Αρχές-Συνελήφθη 26χρονος
Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο-Δίχρονη εντοπίστηκε νεκρή σε παραλία
Ο πυρηνικός σταθμός-ωρολογιακή βόμβα που μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή
Τραμπ και η Φον ντερ Λάιεν διαπραγματεύονται για τους δασμούς στη Σκωτία
Πέθανε στη φυλακή ο άνδρας που είχε δολοφονήσει εξάχρονο Παλαιστίνιο στο Ιλινόι
ΒΙΝΤΕΟ: Εκκενώθηκε πριν πετάξει αεροσκάφος της American Airlines-Με τσουλήθρες έφυγαν οι επιβάτες
Εικόνες αποκάλυψης από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Τουρκία
Aεροσκάφος έκανε βουτιά για να αποφύγει σύγκρουση στις ΗΠΑ
Σε ισχύ η πορτοκαλί προειδοποίηση-Αγγίζει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος