Κινητό και 500 ευρώ κλάπηκαν από τα ντουλάπια στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας-Υποπτεύονται συγκεκριμένο πρόσωπο οι νοσηλευτές

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, έπειτα από το περιστατικό κλοπής που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στους χώρους όπου φυλάσσονται τα προσωπικά αντικείμενα των νοσηλευτών.

Οι νοσηλευτές, υποστηρίζουν ότι η κλοπή ενδεχομένως να σημειώθηκε από γυναίκα, που εντοπίστηκε σε χώρο του Νοσοκομείου από συναδέλφους τους και η οποία δεν έδωσε επαρκής εξηγήσεις για το λόγο που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο, ωστόσο επαφίεται στην Αστυνομία να εξακριβώσει εάν αυτή ήταν που προέβη στην εν λόγω ενέργεια.

Μιλώντας στον REPORTER, ο γενικός γραμματέας της ΠΑΣΥΝΟ, Σάββας Ιακώβου, ανέφερε ότι «μετά από συζήτηση με τους συναδέλφους που εργάζονταν εκείνο το βράδυ στο ΤΑΕΠ, φαίνεται πως εντοπίστηκε συγκεκριμένο πρόσωπο εντός της κουζίνας, που οδηγεί στον χώρο με τα ντουλάπια των νοσηλευτών. Όταν ερωτήθηκε για την παρουσία του εκεί, ανέφερε ότι απλώς περίμενε το λεωφορείο. Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο περιφερόταν στο Τμήμα, καθώς δεν ήταν ούτε ασθενής ούτε συνοδός».

Σημείωσε πως, «μετά την αποχώρηση του εν λόγω προσώπου από το Τμήμα, διαπιστώθηκε η απουσία 500 ευρώ και ενός κινητού τηλεφώνου, που ανήκαν σε δύο νοσηλευτές. Αμέσως υποβλήθηκε καταγγελία στην Αστυνομία».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πρόσβαση στα προσωπικά ντουλάπια του προσωπικού, ο κ. Ιακώβου εξήγησε ότι «στο ΤΑΕΠ εργάζονται συνολικά περίπου 70 άτομα και τα ντουλάπια είναι κατανεμημένα σε τρία διαφορετικά σημεία. Περίπου 40 βρίσκονται κοντά στο σημείο των ασθενοφόρων, άλλα 10 σε άλλο σημείο εντός του Τμήματος και τα υπόλοιπα σε δωμάτιο δίπλα από την κουζίνα».

«Η κλοπή σημειώθηκε στο τελευταίο σημείο, όπου η πόρτα δεν κλειδώνει από την εξωτερική πλευρά, μόνο από μέσα, όταν οι συνάδελφοι αλλάζουν ρούχα», επισήμανε ο γ.γ της ΠΑΣΥΝΟ. Πρόσθεσε, επίσης, ότι «τα χρήματα βρίσκονταν εντός ντουλαπιού, καθώς η νοσηλεύτρια τα είχε μαζί της για να πληρώσει μια υποχρέωση που αφορούσε το αυτοκίνητό της».

Ο κ. Ιακώβου υπογράμμισε ότι τα ντουλάπια δεν παρέχουν ιδιαίτερη ασφάλεια, καθώς, παρά τις κλειδωνιές, μπορούν να ανοίξουν και χωρίς κλειδί, ενώ οι κάμερες εντός του ΤΑΕΠ δεν λειτουργούν λόγω ανακαίνισης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστο πρόσωπο εισήλθε στον συγκεκριμένο χώρο και παραβίασε ντουλάπια, αφαιρώντας προσωπικά αντικείμενα, ενώ το περιστατικό διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξάφρισαν ντουλάπια νοσηλευτών στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας-Καταγγελία στην Αστυνομία

Δειτε Επισης

Θύματα συστηματικής κακοποίησης τα παιδιά στη Λάρισα-«Τα καημένα πεινάγανε»
Υπογράφηκε η συμφωνία ΚΟΑΓ και Δήμου Λεμεσού για 138 διαμερίσματα «Προσιτής Στέγης»
Υψηλοί τόνοι στην Επιτροπή Θεσμών για την συζήτηση για ΜΚΟ-«Ντροπή σας, έλεος κάθε φορά... Δική σας ντροπή»
Διεθνείς αντιδράσεις για τα ισραηλινά πυρά σε διπλωματική αποστολή-Παραδοχή από τον IDF
Καταδίωξη οδηγού στην Έγκωμη, παραβίαζε κόκκινους σηματοδότες για να διαφύγει-Θετικός στο νάρκοτεστ
Στην αντεπίθεση η Μιχαηλίδου για το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών-«Φυσικά και σπάζουν κατεστημένα»
Άλλα δύο πρόσωπα αναζητούνται για την επίθεση στο Fan Club της Ομόνοιας (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Ισραηλινά πυρά στη διάρκεια επίσκεψης ξένων διπλωματών στη Δυτική Όχθη
Νέες διαβεβαιώσεις από το Τμήμα Περιβάλλοντος-Δεν παρουσιάζεται περιβαλλοντική υποβάθμιση στο Lady’s Mile
Δικαίωμα προσφυγής δικηγόρων στο Διοικητικό Δικαστήριο για αποφάσεις της Εποπτικής Αρχής για ξέπλυμα