Συνελήφθη ο Χρήστος Μαυρίκης για την απόπειρα δωροδοκίας Αρεοπαγίτη

Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Μαυρίκης που αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά την καταγγελία σε βάρος του για απόπειρα δωροδοκίας Αρεοπαγίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψή του έγινε στο σπίτι του στη βορειοανατολική Αττική. Η σύλληψή του έγινε στο πλαίσιο του αυτοφώρου που έληγε απόψε το βράδυ.

Όλα ξεκίνησαν χθες όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Μαυρίκης, γνωστός από την παλαιότερη υπόθεση τηλεφωνικών υποκλοπών, επισκέφθηκε το γραφείο γνωστού Αρεοπαγίτη, κρατώντας έναν φάκελο με επιστολή. Στην επιστολή σύμφωνα με πληροφορίες αφήνονταν υπονοούμενα για ανταλλάγματα έναντι διευθέτησης εκκρεμούς υπόθεσης αστικού χαρακτήρα που αφορούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ακίνητα, κάποια έκταση, στου Παπάγου.

Ο ανώτατος δικαστικός κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό παραδίδοντας και τη σχετική επιστολή και ξεκίνησε αυτομάτως προκαταρκτική έρευνα.

Πηγή: Iefimerida

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άνθρωπος γνωστός για υποκλοπές στην Ελλάδα προσπάθησε να δωροδοκήσει Αρεοπαγίτη

Δειτε Επισης

Νεκρός 26χρονος σε airbnb της Θεσσαλονίκης-Τον εντόπισε η καθαρίστρια
Ένας τραυματίας από επίθεση αρκούδας στην Ελλάδα-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Καρέ καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός υπαλλήλου καθαριότητας στην Ελλάδα-Τον ξυλοκόπησαν γιατί ήθελαν να τον προσπεράσουν
Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάρο-Νεκρό πεντάμηνο βρέφος, συνελήφθησαν οι γονείς
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος στη Σκιάθο-Γυναίκα παρασύρθηκε από αέρια αεροπλάνου
Έδωσε σημεία ζωής ο νοσηλευτής που χορήγησε λάθος αίμα σε 62χρονη-Εκτιμήσεις ότι παρουσιαστεί στις Αρχές
Τρένο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο που βρέθηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Ελλάδα
Έριξαν γκαζάκια στο σπίτι βουλευτή στην Ελλάδα-Ζημιές σε τζαμαρία
Δύο ένοπλες ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα-Άρπαξαν χιλιάδες ευρώ
Διασώθηκαν 126 μετανάστες σε τρία περιστατικά νότια της Γαύδου