Οδηγούσε κλεμμένο όχημα 33χρονος και του πέρασαν χειροπέδες-Διαμένει παράνομα στην Κύπρο

Χειροπέδες σε 33χρονο, ο οποίος οδηγούσε χωρίς άδεια και ασφάλεια όχημα το οποίο ήταν κλεμμένο, πέρασε η Αστυνομία στη Λευκωσία, ενώ από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως ο νεαρός παραμένει παράνομα στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη Λεωφόρο Μακαρίου, στην Κοκκινοτριμιθιά, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου (ΟΠΟΔ) ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε άνδρας ηλικίας 33 ετών.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια, χωρίς ασφάλεια, με ληγμένη άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Επιπλέον, το όχημα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο στις 15 Μαΐου 2025 στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, με αποτέλεσμα ο οδηγός να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν μέσω της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑΜ) διαπιστώθηκε, ότι ο 33χρονος βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη και τέταρτο πρόσωπο μετά την καταγγελία για ομαδικό βιασμό 14χρονης στον Πειραιά
Συνάντηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά τη συμβιβαστική πρόταση του Προέδρου
Βλέπει ένταση λόγω σύλληψης σφετεριστών ο Γκουτέρες-«Όχι» σε μονομερείς ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τις προοπτικές
Είδε θετικά βήματα ο Γκουτέρες, ζητά «ουσιαστικό διάλογο πέραν από ΜΟΕ»-Αναφορά σε «μονομερείς ενέργειες» των δύο πλευρών στη Νεκρή Ζώνη
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα, καλύτερη η εικόνα στην Ιεράπετρα-Συνεχίζεται η μάχη σε διάσπαρτες εστίες
Αγελάδες διέφυγαν από φορτηγό που ανατράπηκε και κινούνται στον αυτοκινητόδρομο
Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο για τη ληστεία ζεύγους τουριστών στην Πάφο-Στις πέντε οι συλλήψεις
«Αναγκαίο βήμα το άνοιγμα τεσσάρων νέων σημείων διέλευσης»-Το προσχέδιο της έκθεσης Γκουτέρες
Δύο νεκροί από τις πυρκαγιές στην Τουρκία-Άγνωστη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για δεκάδες εμπρησμούς
Χειροπέδες σε 35χρονο που έριξε δύο μολότφ στην αυλή 70χρονου