Σύλληψη επιβάτη που προκαλούσε οχληρία σε πτήση από Gatwick προς Λάρνακα

Επιβάτης ο οποίος προκαλούσε οχληρία σε πτήση από Gatwick προς Λάρνακα, συνελήφθη χθες από την Αστυνομία ενώ το αεροσκάφος επέστρεψε άδειο στη Βρετανία.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes Airports αναφέρουν ότι επιβάτης που επέβαινε σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Easy Jet, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Gatwick - Λάρνακα, συνελήφθη από την αστυνομία, ύστερα από κλήση του πληρώματος του αεροπλάνου, αφού προκαλούσε οχληρία στην πτήση.

Συγκεκριμένα γύρω στις 10.00 το βράδυ της Πέμπτης 1η Μαϊου, οι επιβάτες του αεροσκάφους αποβιβάστηκαν από αυτό κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ενώ ο επιβάτης συνελήφθη από την Αστυνομία του αερολιμένα.

Μετά το συμβάν το πλήρωμα του αεροπλάνου αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στο Gatwick, χωρίς επιβάτες.

Η αεροπορική εταιρία φρόντισε ώστε οι επιβάτες που θα αναχωρούσαν με το αεροσκάφος για το Gatwick, να περάσουν το βράδυ σε ξενοδοχεία στη Λάρνακα.

Οι επιβάτες αναχώρησαν τελικά για τον προορισμό τους με πτήσεις άλλων αεροπορικών εταιρειών αργά χθες το βράδυ και σήμερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πληροφορίες ότι σκοτώθηκε ο αρχηγός των Χούθι-Χτυπά και την Υεμένη το Ισραήλ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέες ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις σε διάφορες περιοχές στο Ισραήλ-Ήχησαν σειρήνες στη Χάιφα
Ξεκαθαρίζει το Ην. Βασίλειο-«Δεν έχουμε εμπλοκή στις επιχειρήσεις του Ισραήλ, ανησυχούμε για αντίποινα από το Ιράν»
Βίντεο από την ισραηλινή επίθεση στην Τεχεράνη και το στρατηγικό λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς
BINTEO: Διεκόπη η παραγωγή φυσικού αερίου σε τμήμα του κοιτάσματος South Pars μετά από ισραηλινή επίθεση
Απαντά στο Ιράν ο Στάρμερ-«Στέλνουμε περαιτέρω πολεμικά αεροσκάφη για αντιμετώπιση απειλών σε Ιράκ και Συρία»
Σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με ηγέτες και Κόστα για τον Πρόεδρο-Επανέλαβε τη θέση της ΚΔ υπέρ αποκλιμάκωσης
Ερντογάν : To Iσραήλ είναι βασική απειλή για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής
Νεκρή βουλευτής και ο σύζυγός της στη Μινεσότα μετά από επίθεση ενόπλου που προσποιήθηκε τον αστυνομικό
Σαραντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λευκωσία (pic)