ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί με έντονες βροχοπτώσεις-Προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Άνοιξαν οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές του νησιού, με έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες προκάλεσαν προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Την ίδια ώρα βρίσκεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε η μετεωρολογική υπηρεσία Κύπρου, για βροχές και καταιγίδες.

Ενδεικτικά είναι και τα βίντεο που αναρτήθηκαν από πολίτες στη σελίδα «καιρόφιλοι».

Παράλληλα σε ανακοίνωση της η Αστυνομία, καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δύναμης, «λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην περιοχή Αρχαγγέλου, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού προς τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου, υπάρχει συσσώρευση μεγάλης ποσότητας νερού στο οδόστρωμα, που καθιστά τον δρόμο επικίνδυνο».

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία απόψε, ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές αλλά και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως μετά το μεσημέρι και ιδιαίτερα σε περιοχές στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα αναμένεται να πέσει χαλάζι.
Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένη καταιγίδα, κατά το μεσημέρι και μετά, ιδιαίτερα στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερμοκρασία το Σάββατο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο κάτω από τις εποχικές τιμές, ενώ μέχρι τη Δευτέρα θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να βρεθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Δειτε Επισης

Πορεία διαμαρτυρίας στην κατεχόμενη Λευκωσία για το ζήτημα της μαντίλας με μηνύματα προς Ερντογάν
ΒΙΝΤΕΟ: Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό για την επίσκεψη ΠτΔ στο Ισραήλ
Αναβολή απεργιών στα κατεχόμενα-Σκληρή αντίδραση από συντεχνίες
Κοινές προτεραιότητες συζήτησαν οι Υπουργοί Παιδείας Κύπρου και Ελλάδας
Ετοιμάζει επιστολή σε ΠτΔ και ΥΠΟΙΚ ο Μυλωνάς για τα προβλήματα της σχολής τυφλών
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με υπουργό Παιδείας της Ελλάδας-«Στηρίζουμε τις προσπάθειες ελληνικότητας του τόπου μας»
ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί με έντονες βροχοπτώσεις-Προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Ξεκαθαρίζει το ΚΣΕΔ για το σκάφος ανοικτά της Μάλτας-«Πλοίο κυπριακής εταιρείας έσπευσε να βοηθήσει»
Ανακοινώθηκε η εξεταστέα ύλη σε Γυμνάσια και Λύκεια-Δεν υπερβαίνει το 80% της διδακτέας
Αρχίζουν τη Δευτέρα οι εγγραφές για τα Ολοήμερα Σχολεία-Όλες οι λεπτομέρειες