BINTEO: Ο υποψήφιος Πάπας Λουίς Αντόνιο Τάγκλε ανέβηκε σε σκηνή και τραγούδησε το «Imagine» του Τζον Λένον

Viral έχει γίνει ο υποψήφιος για Πάπας, Καρδινάλιος Λουίς Αντόνιο Τάγκλε, καθώς ανέβηκε σε σκηνή να τραγουδήσει.

Αν και δεν διευκρινίζεται η ημερομηνία που έγινε το σκηνικό, το βίντεο ανέβηκε μία ημέρα πριν τη κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου.

Ο Τάγκλε, που θεωρείται ένα εκ των δύο φαβορί για να γίνει ο νέος Πάπας, ανέβηκε πάνω στη σκηνή και τραγούδησε το «Imagine» του Τζον Λένον, δείχνοντας να… απολαμβάνει τη στιγμή. 

Αν ο Τάγκλε κερδίσει την ψήφο των καρδινάλιων, θα γίνει ο πρώτος Ασιάτης στην ιστορία που θα πάρει το χρίσμα. Μεγάλος αντίπαλός του θεωρείται ο Ιταλός Πιέτρο Παρολίν.

Δειτε Επισης

Λήξη συναγερμού για τσουνάμι στη Χιλή μετά τον σεισμό-Αίρεται η εντολή εκκένωσης
Διόρισε επίσημα την Ολγκίν ως προσωπική του απεσταλμένη για το Κυπριακό ο ΓΓ του ΟΗΕ
Στην αντεπίθεση ο ΔΗΣΥ-«Το ΑΚΕΛ αντι να επιτίθεται με ύβρεις, να εξηγήσει στο λαό τη στάση του»
Δολοφόνησαν TikToker στη Τζαμάικα ενώ έκανε live με έναν φίλο του-Τον πυροβόλησε άνδρας πισώπλατα
Σύλληψη επιβάτη που προκαλούσε οχληρία σε πτήση από Gatwick προς Λάρνακα
ΒΙΝΤΕΟ: Πλήθος κόσμου στη διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό για την επίσκεψη ΠτΔ στο Ισραήλ
Χάθηκαν τα ίχνη του 82χρονου Παναγιώτη Ευσταθίου από τη Λεμεσό (pic)
Απαντά για τις τουρκικές προκλήσεις ο ΠτΔ-«Πριν την Γενεύη έλεγαν ότι δεν ήθελαν διορισμό προσωπικού αντιπροσώπου»
Διαψεύδει ο Τατάρ για αλλαγή του ονόματος του ψευδοκράτους από Ερντογάν-«Απαιτείται "λαϊκή βούληση"»
ΒΙΝΤΕΟ: Εκκενώθηκαν παράκτιες περιοχές στη Χιλή μετά τον σεισμό 7,4 Ρίχτερ