Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη-«Βγες έξω θα σε σκοτώσω»

Ένταση σημειώθηκε το πρωί έξω από κατοικία στην οδό Οδυσσέα Ελύτη, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, με έναν άνδρα να φτάνει με το ΙΧ του και να προκαλεί αναστάτωση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του emakedonia.gr, ο άνδρας εμφανώς εκτός εαυτού, άρχισε να φωνάζει απειλώντας: «Βγες έξω, θα σε σκοτώσω» προς άτομο που βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα, προκαλώντας αναστάτωση στη γειτονιά. Ευτυχώς, από το περιστατικό δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη στη Θεσσαλονίκη

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και παραμένουν έξω από την οικία για διερεύνηση του συμβάντος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το περιστατικό φαίνεται να προκλήθηκε από προσωπικές διαφορές μεταξύ του δράστη και του ατόμου που διέμενε στην κατοικία.

Ο δράστης διέφυγε από το σημείο και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πηγή: Iefeimerida. gr

Δειτε Επισης

Συγκλονίζει η περιγραφή 14χρονης για τα όσα πέρασε στα χέρια των τεσσάρων Ρομά-«Τι να σου πω μαμά, ότι με βίασαν;»
Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο στο Μαυρομμάτι-Απλογούνται οι δεκατέσσερις κατηγορούμενοι
«Μου ζήταγε χρήματα για να μην κάνει αρνητικά δημοσιεύματα»-Η τοποθέτηση της Μακρή για τον εκβιασμό
Ταυτοποιήθηκε το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας-Πρόκειται για Πολωνό πατέρα δύο παιδιών
Περιμένει τα F-35 από τον Τραμπ ο Ερντογάν-«Η ανησυχία της Ελλάδας είναι άτοπη και χωρίς νόημα»
Συνελήφθη δημοσιογράφος στον Βόλο που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή
«Τσακίσου φέρε 150 ευρώ και φύγε»-Οι προκλητικοί διάλογοι των τελωνειακών που χρηματίζονταν
Τα δεδομένα στην υπόθεση Καλογήρου μετά την παράδοση της ιατροδικαστικής έκθεσης στην Αστυνομία
Προσωπικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 43χρονου στην Αγία Παρασκευή
Θρίλερ με την ταυτότητα του θύματος της δολοφονίας στην Ελλάδα-Πού στρέφονται οι έρευνες για το δολοφόνο