Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης στη Λευκωσία (pic)

Φωτογραφία και τα στοιχεία γυναίκας ηλικίας 43 ετών, η οποία ελλείπει από τον τόπο διαμονής της στην επαρχία Λευκωσίας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Eleonora Antoneva Nikolova, ημερομηνία γέννησης 21/04/1982, από Βουλγαρία, η οποία ελλείπει από την Κυριακή, 18 Μαΐου, 2025, από τον τόπο διαμονής στον Στρόβολο, (περιοχή Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας).

ΕLEONORA-ANTONEVA-NIKOLOVA

Η 43χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, με ξανθά μαλλιά και με μπλε μάτια. Κατά την αναχώρηση της φορούσε ροζ μπλούζα, άσπρη φόρμα και άσπρα παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης στη Λευκωσία (pic)
Ταλαιπωρία και πάλι στους οδηγούς-Κλείνει μέχρι την Παρασκευή τμήμα στον αυτοκινητόδρομο
Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Επί γης κόλαση η Γάζα-Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί, χωρίς νερό και τρόφιμα οι κάτοικοι, νέα μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Σε προκαταρκτική «δίκη» ο Τυχικός για την συμπεριφορά του, εξηγήσεις ενώπιον της Ιεράς Συνόδου-«Καταγγελίες από παντού»