Αυξήθηκε το 2024 το βάρος του φορτίου που μεταφέρθηκε οδικώς

Αυξήθηκε το 2024 το συνολικό βάρος των προϊόντων που μεταφέρθηκαν οδικώς εντός Κύπρου και το βάρος του φορτίου που μεταφέρθηκε οδικώς από και προς την Κύπρο, σε σύγκριση με το 2023, σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου 2024, το συνολικό βάρος των προϊόντων που μεταφέρθηκαν οδικώς εντός Κύπρου παρουσίασε αύξηση 3,2%, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023, ενώ το βάρος του φορτίου που μεταφέρθηκε οδικώς από και προς την Κύπρο επίσης σημείωσε αύξηση 2,0%.

Εξάλλου, σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία, κατά την περίοδο Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2024, το συνολικό βάρος των προϊόντων που μεταφέρθηκαν οδικώς εντός Κύπρου παρουσίασε μείωση 9,7%, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023, ενώ το βάρος του φορτίου που μεταφέρθηκε οδικώς από και προς την Κύπρο σημείωσε αύξηση 3,4%.

Δειτε Επισης

ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο
Τουλάχιστον 38 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας
Σε συμμετοχή όλων για επίλυση του υδατικού καλεί η Παναγιώτου
Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»
Πρωτοβουλία για ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο συνυπέγραψε η Κύπρος
ΒΙΝΤΕΟ: Εξερράγη το ηφαίστειο Φουέγκο στη Γουατεμάλα-700 άνθρωποι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν
Η κυβέρνηση Τραμπ προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να κλείσει το υπουργείο Παιδείας
Τραγωδία στην Σκιάθο-Νεκρή τουρίστρια ανήμερα των γενεθλίων της
Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας