Ξεκαθαρίζει ο Βαφεάδης-«Στενή και ουσιαστική η συνεργασία του Υπουργείου με τον Βύρα»

Ξεκαθαρίζει ο υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης αναφορικά με δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για αντιπαράθεση του με τον Δήμαρχο Λάρνακας.

Σε γραπτή του δήλωση ο υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρει πως, «επιθυμεί να υπογραμμίσει ότι η συνεργασία του Υπουργείου με τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα είναι στενή και ουσιαστική. Υπάρχει κοινή αγωνία και προσήλωση στον στόχο της υλοποίησης των έργων στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας, με συναντίληψη και συντονισμό σε κάθε βήμα».

Παράλληλα προσθέτει πως, «τυχόν δημοσιεύματα ή ερμηνείες που παρουσιάζουν δήθεν αντιπαράθεση μεταξύ Υπουργείου και Δήμου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και υπονομεύουν την κοινή προσπάθεια. Οι διαδικασίες προχωρούν με διάλογο, τεκμηρίωση και σεβασμό στους θεσμούς και στην τοπική κοινωνία».

Ο υπουργός Μεταφορών, επαναλαμβάνει τη δέσμευση της κυβέρνησης να προχωρήσει το έργο με σταθερά βήματα και σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς για το καλό της Λάρνακας και των επόμενων γενεών.

Δειτε Επισης

Χαιρετίζει την στήριξη της Κυβέρνησης στου Επαρχιακούς Οργανισμούς ο ΕΟΑ Λάρνακας
Η ανάλυση των Ιρανών για τον τερματισμό του πολέμου-«Στρατιωτικό θάρρος η ενημέρωση για την επίθεση»
Παράταση στις αιτήσεις για πρόσληψη ΣΥΟΠ-Στις 4 Ιουλίου η καταληκτική ημερομηνία
Δεδομένη η εμπιστοσύνη Πολιτείας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου-Αρωγός το κράτος για δημιουργία Πανεπιστημιούπολης
Βουβός πόνος στην κηδεία της 51χρονης που δολοφονήθηκε από τον κουμπάρο της στην Ελλάδα
Σε εγρήγορση η Αθήνα για την υπογραφή τουρκολιβυκού μνημονίου για γεωολογική μελέτη
Τρίτη σύλληψη για υποθέσεις ληστειών στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 17χρονο
Τον μαχαίρωσαν, τον ξυλοκόπησαν και έβαλαν τον σκύλο να τον δαγκώσει-Καταδικάστηκαν νεαροί στην Ελλάδα
Συμφωνία με Συμβούλιο Ευρώπης για ίδρυση ειδικού δικαστηρίου υπέγραψε ο Ζελένσκι
Ασταμάτητοι οι εμπρηστές-Πυρπόλησαν όχημα 49χρονου επιχειρηματία στη Λεμεσό