ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βρίσκουν το βρέφος στον Άλιμο-Ερευνάται καταγγελία για αρπαγή

Υπόθεση-θρίλερ ερευνά τις τελευταίες ώρες η Ελληνική Αστυνομία, με ένα βρέφος, συγκεκριμένα ένα κοριτσάκι περίπου 5 μηνών, που βρέθηκε ζωντανό και καλά στην υγεία του μέσα σε σακούλα σκουπιδιών δίπλα σε έναν δημοτικό κάδο σκουπιδιών.

«Το μωρό ήταν κάτω από φυτά, μπρούμυτα, ντυμένο με το φορμάκι του και έκλαιγε πολύ»

Η υπόθεση, η οποία ξετυλίχθηκε στον Άλιμο, είναι περίεργη, με τις Αρχές να ερευνούν εάν πρόκειται για εγκατάλειψη ή πιθανή αρπαγή του βρέφους, με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής να καλείται να διερευνήσει το περιστατικό, με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η στιγμή που αστυνομικοί παίρνουν στα χέρια τους το βρέφος:

Ειδικότερα, το μωράκι βρέθηκε στον Άλιμο λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης σε μαύρη σακούλα, ακριβώς δίπλα από κάδο απορριμάτων, έξω από το Συμμαχικό Πολεμικό Νεκροταφείο Φαλήρου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Αμέσως, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

«Ρίξαμε νερό για να το συνεφέρουμε, γιατί έβγαζε αφρούς»

Εν τω μεταξύ, συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που εντόπισε το βρέφος. «Το μωρό ήταν κάτω από φυτά, μπρούμυτα, ντυμένο με το φορμάκι του και έκλαιγε πολύ. Το ακουμπήσαμε πάνω σε κάτι καρέκλες, ρίξαμε νερό για να το συνεφέρουμε, γιατί έβγαζε αφρούς», δήλωσε.

Δειτε Επισης

Στη φυλακή η σύζυγος του Πολωνού καθηγητή-Δεν έπεισε ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία του
ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό του Ασπροπύργου-Συνελήφθησαν έντεκα πρόσωπα
Αντιπαράθεση Ελλάδας και Τουρκίας για τα θαλάσσια πάρκα-Τα επόμενα βήματα της Άγκυρας
Ο χάρτης με τα θαλάσσια πάρκα στην Ελλάδα-Έντονη αντίδραση από Άγκυρα, απαντά με δικά της έργα
Οι διάλογοι των αστυνομικών της ΕΛΑΣ που διακινούσαν ναρκωτικά-«Θέλω 10k, μετά θα παίξουμε εμείς μπάλα»
Τα πήρε όλα πάνω του ο 35χρονος για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-«Ήθελα να λυτρώσω την οικογένεια μου»
Δύο νέα θαλάσσια πάρκα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-Ο «χάρτης του θανάτου» που έστειλε η πρώην σύζυγός του
Ο δράστης της δολοφονία στην Αγία Παρασκευή εξαφάνισε το κινητό του -Τα στοιχεία που «καίνε» την πρώην σύζυγο
Ακόμη τρία σκάφη με 150 μετανάστες εντοπίστηκαν στη Γαύδο