Απουσιάζει από την οικία του στο Κίτι ο 44χρονος Μιχαλάκης (pic)

Φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 44 ετών, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του στην επαρχία Λάρνακας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Μιχαλάκη Μιχαήλ, ημερομηνία γέννησης 11/09/1981, κάτοικος Κιτίου, ο οποίος ελλείπει από τις 2.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, 10 Μαΐου, 2025.

Ο 44χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.66μ. περίπου, με κοντά γκριζόμαυρα μαλλιά και καφέ μάτια. Κατά την αναχώρηση του φορούσε ριγωτό μαγιό χρώματος γαλάζιου, μαύρα σάνταλα, ενώ δεν έφερε οποιοδήποτε ρουχισμό στο πάνω μέρος του σώματος του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ-ΜΙΧΑΗΛ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Πλάι στο Σιζόπουλο οι πρώτες δηλώσεις Αναστασίου-Προτεραιότητά του βουλευτικές και επιστροφή διαγραφέντων
Βγήκε μπροστά ο Χατζηγεωργίου και απάντησε στην ACCEPT-«Ήμουν σε γάμο, ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση»
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης
Πενήντα δύο παιδιά γεννήθηκαν από σπέρμα με καρκινογόνο μετάλλαξη στο Βέλγιο-Πιθανά κρούσματα και στην Κύπρο
Έστησαν δίκτυο και εξαπατούσαν πολίτες με δήθεν εράνους για τρία χρόνια-Δύο συλλήψεις
Πραγματοποίησαν νέα διαμαρτυρία οι υποστηρικτές του Τυχικού-Ζήτησαν ανατροπή της απόφασης της Συνόδου (pics)
Εξαφανίστηκε ο 80χρονος Πέτρος Βρέτος-Πιθανόν να έχει συμπτώματα αποπροσανατολισμού και απώλειας μνήμης (pic)
Νέος πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου-Αναλαμβάνει να οδηγήσει το κόμμα στις βουλευτικές του 2026
Πυρά ACCEPT κατά υποψήφιου του ΕΛΑΜ πως συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε drag queen-«Προπαγάνδα» απαντά το κόμμα