Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με τον τραυματισμό 35χρονου στη Λευκωσία, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 13:00 το μεσημέρι λήφθηκε πληροφορία πως αριθμός ατόμων εισήλθε σε οικία στη Δευτερά, με σκοπό τη διάρρηξη.

Όπως είχε ενημερωθεί η Αστυνομία, κατά το χρόνο που τα εν λόγω πρόσωπα βρίσκονταν εντός της οικίας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τραυματίστηκε ο ένοικος, ηλικίας 35 ετών.

Μάλιστα, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις των Αρχών φαίνεται να χτυπήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται εκτός κινδύνου.

Ωστόσο από τις περαιτέρω έρευνες, φαίνεται να μην κλειδώνει το σενάριο της διάρρηξης της οικίας, με την Αστυνομία να συνεχίζει τις εξετάσεις και να αναφέρει πως διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, αφού μέχρι στιγμής δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Επιπλέον καθοριστικής σημασίας θα είναι η κατάθεση του 35χρονου, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αιματηρή διάρρηξη μέρα μεσημέρι στη Δευτερά-Τραυματίστηκε ο ένοικος, έρευνες για τις συνθήκες

Δειτε Επισης

Διεθνής Διάκριση για τη Στέλλα Κυριακίδου-Τιμήθηκε με το Βραβείο "Yvonne 2025" για το Συνολικό της Έργο στην Ογκολογία
Ομάδα ληστών επιτέθηκε και λήστεψε δύο πρόσωπα στις Φοινικούδες
Τρομοκρατική επίθεση σε διαδήλωση υπέρ των ομήρων στη Γάζα στο Κολοράντο-Έξι τραυματίες (pics)
Συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο για τον εμπρησμό οχήματος στον Άγιο Δομέτιο
Νέα απάτη με δήθεν εταιρεία καυσίμων, απέσπασαν 8.500 χιλιάδες από 45χρονο-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Προβληματισμένοι οι γονείς για τα μαθήματα σε λυόμενες στα νηπιαγωγεία-Ο προγραμματισμός ΥΠΑΝ
Στο «εδώλιο» της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ η Αστυνομία-Ομοφωνία τριών υπουργών για μη ενημέρωση του Συμβουλίου
Ο φόβος για αλλαγή, η επιμονή για παραμονή της υφιστάμενης κατάστασης και στο βάθος κρυμμένη η παιδεία
Οι δαπάνες ανά νοικοκυριό και οι διαφορές ανάμεσα στις περιοχές-Μεγάλο ποσοστό του μισθού φεύγει για στέγαση
Ανενημέρωτοι και απροστάτευτοι οι νέοι στην Κύπρο-Χωρίς πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες σεξουαλικής υγείας