Συγκλονισμός στη Νέα Σμύρνη από τη δολοφονία του γιου από τον πατέρα-Ο καβγάς που προηγήθηκε

Μια συγκλονιστική τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Νέα Σμύρνη το πρωί της Κυριακής (11/5), όταν ένας 71χρονος πατέρας σκότωσε τον 45χρονο γιο του κατά τη διάρκεια έντονου καβγά.

Το άγριο φονικό έγινε μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν ο γιος, σύμφωνα με μαρτυρίες, βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και επιτέθηκε στον πατέρα του. Ο 71χρονος πατέρας, νιώθοντας απελπισία και αδυναμία να αμυνθεί απέναντι στην επιθετικότητα του γιου του, βρήκε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να τον τρομάξει, υποστηρίζει ο ίδιος. Ομως, τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο 45χρονος γιος είχε χρόνια προβλήματα με τη χρήση ναρκωτικών και παρά τις προσπάθειες απεξάρτησης, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον εφιάλτη των ουσιών. Η οικογένεια είχε περάσει δύσκολες στιγμές, με τον γιο να αγωνίζεται για να απεξαρτηθεί, αλλά πάντα να επιστρέφει στον εθισμό του. Αυτή η κατάσταση είχε προκαλέσει ένταση και συγκρούσεις στο οικογενειακό περιβάλλον.

astynomikoi-nea-smirni.jpg

Ακούστηκαν κραυγές και εκκλήσεις για βοήθεια

Όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκαν κραυγές και εκκλήσεις για βοήθεια λίγο πριν το φονικό. Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ ο πατέρας, μετά την πράξη του, φώναξε «τι έκανα, τι έκανα». Κάποιοι άλλοι μάρτυρες ανέφεραν ότι ο γιος φώναξε «με μαχαίρωσε ο πατέρας μου». Η ένταση της στιγμής ήταν τέτοια που οι γείτονες δεν μπορούσαν να καταλάβουν πλήρως τι συνέβαινε μέχρι που η αστυνομία έφτασε στο σημείο.

nea-smyrni-pateras-skotose-gio (4)

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα από τον αδερφό του θύματος, ο οποίος ζει στην ίδια πολυκατοικία και αντιλήφθηκε την τραγωδία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, βρήκαν τον 45χρονο άνδρα νεκρό, ενώ δίπλα του στεκόταν ο πατέρας του, ο οποίος συνελήφθη και του πέρασαν χειροπέδες.

nea-smyrni-pateras-skotose-gio (1)

Η τραγωδία έχει προκαλέσει σοκ σε όσους ήταν κοντά στην οικογένεια. Ο αδερφός του θύματος και η μητέρα, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, αντιμετωπίζουν έναν ανυπολόγιστο πόνο από την απώλεια και τη βία που βίωσαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το 48ωρο θρίλερ για τη Μονή Σινά που δοκίμασε τις ελληνοαιγυπτιακές σχέσεις
Όχημα παρέσυρε και σκότωσε ανθοπώλη την ώρα που ετοίμαζε στολισμό για γάμο στην Ελλάδα
Κατήγγειλε βιασμό από τον σύντροφό της 35χρονη στην Πάτρα
Πορεία διαμαρτυρίας προς την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα για την κατάσταση στη Γάζα
Νεκρός και ο 87χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την καρκινοπαθή σύζυγό του στο Ρέθυμνο
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Η ΕΛΑΣ έπιασε στον ύπνο τον Τούρκο μαφιόζο-Εγκατέλειψε το τζιπ, ήθελε να περάσει τα σύνορα
Συνελήφθη στην Κομοτηνή ο Τούρκος μαφιόζος που πυροβόλησε το κλιμάκιο της ΕΥΠ
Καταδικάστηκε δάσκαλος οδήγησης για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριάς του
Πώς οι Τούρκοι μαφιόζοι έστησαν ενέδρα στους πράκτορες της ΕΥΠ -«Πάτησα γκάζι κι έσκυψα»