Συνελήφθη 21χρονος για θανατηφόρο με θύμα ντελιβερά στη Λεμεσό-Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος

Στη σύλληψη 21χρονου οδηγού που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής στη Λεμεσό, με θύμα 26χρονο ντελιβερά προχώρησε η Αστυνομία.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, το δεύτερο αυτοκίνητο εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 26χρονος Nalla Naveen από την Ινδία.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Εναντίον του 21χρονου οδηγού εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 43χρονος εργολάβος για το θανατηφόρο εργατικό σε οικοδομή στη Λεμεσό
Συνελήφθη 21χρονος για θανατηφόρο με θύμα ντελιβερά στη Λεμεσό-Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος
Καταχωρήθηκε νέα υπόθεση για τα πλαστά συμβόλαια ποδοσφαιριστών-Εκτοξεύτηκαν στις 70 οι κατηγορίες
Παρενέργειες από την νέα απόφαση Ανωτάτου για τηλεπικοινωνιακά, επηρεάζονται ποινικές υποθέσεις-«Επιβεβαιώθηκε η Χατζηιωάννου»
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ