Τραγωδία με 27χρονη Τουρκάλα-Οδηγούσε μεθυσμένη, την σταμάτησαν αστυνομικοί και έπεσε από γέφυρα για να διαφύγει

Τραγικό θάνατο βρήκε η 27χρονη Γκιουλέρ Ερντογάν στην Τουρκία όταν έπεσε από γέφυρα προσπαθώντας να διαφύγει από τους αστυνομικούς που την είχαν σταματήσει για έλεγχο στον οποίο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το περιστατικό συνέβη την 1η Απριλίου ενώ η Ερντογάν, η οποία στο παρελθόν είχε αναδειχθεί Μις Ευρώπη-Κόσοβο, επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη Γκιρεσούν από την οποία καταγόταν.

Το μοιραίο βράδυ η Ερντογάν φέρεται να είχε βγει με φίλους. Επιστρέφοντας στο σπίτι της, αστυνομικοί την σταμάτησαν για έλεγχο στον οποίο διαπιστώθηκε, σύμφωνα με το CNN Turk, ότι είχε 1,70mg/100ml αλκοόλ στο αίμα της όταν το όριο στην Τουρκία είναι 0.5mg/100ml.

Κατά τα τουρκικά δημοσιεύματα, η Ερντογάν υπό τον φόβο ότι θα έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, εγκατέλειψε το αυτοκίνητό της και έτρεξε προς μια γέφυρα. Εκεί, κατά πληροφορίες, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 15 μέτρων σε έναν αυτοκινητόδρομο έξι λωρίδων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την πτώση της, παρασύρθηκε και από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν στην περιοχή, η 27χρονη δεν τα κατάφερε καθώς είχε αφήσει ήδη την τελευταία της πνοή.

Η οικογένειά της υποστηρίζει, πάντως, ότι όλα ήταν ένα ατύχημα: «Μην πιστεύετε τις ψευδείς ειδήσεις και πληροφορίες για τον θάνατο της αγαπημένης κόρης, αδελφής και φίλης Γκιουλέρ Ερντογάν. Η αδελφή μας έχασε τη ζωή της λόγω ενός ατυχήματος» αναφέρεται σε δήλωση στη σελίδα της 27χρονης στο Facebook.

Δειτε Επισης

Ολόκληρο σκωτσέζικο νησί με ερειπωμένο κάστρο πωλείται έναντι 6,45 εκατ. Ευρώ
Ο επικεφαλής της Μοσάντ ευχαριστεί τη CIA για "την κοινή δράση" κατά του Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας υπό την επήρεια ουσιών πέταξε με δύναμη νήπιο σε αεροδρόμιο και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή
Η Σιρίν Εμπαντί προβλέπει ότι το καθεστώς θα ανατραπεί από μια ειρηνική επανάσταση
Η Μόνικα Λεβίνσκι μιλά για τον Μπιλ Κλίντον-«Εγώ τον αγαπούσα, αυτός έκανε κατάχρηση εξουσίας»
Ερντογάν: «Ο Τραμπ έχει καλή θέληση όσον αφορά τα F35»
Ο Πούτιν δεν θα παραστεί στη σύνοδο BRICS στη Βραζιλία λόγω εντάλματος από ΔΠΔ
«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν-Θα μιλήσει με την Τεχεράνη
Η Χεζμπολάχ πιστεύει ότι το Ιράν κατήγαγε νίκη κατά του Ισραήλ και μάλιστα θεαματική
Το ΝΑΤΟ δεσμεύεται να επενδυθεί το 5% του ΑΕΠ σε αμυντικές δαπάνες ως το 2035