Καπνοί κάλυψαν το Παρίσι-Τεράστια φωτιά σε κέντρο διαλογής απορριμμάτων

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε τη Δευτέρα (7/4) στο κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων απορριμμάτων Syctom, στο 17ο διαμέρισμα του Παρισιού, μεταξύ της πύλης Ασνιέρ και της πύλης Κλισύ, κοντά στο πάρκο Μπατινιόλ και το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Πυκνοί καπνοί είναι ορατοί σε όλη την περιοχή, ενώ ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής βρίσκονται επί τόπου επιχειρώντας να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς ή για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Από τη φωτιά αναδύεται πυκνός γκρίζος καπνός, σύμφωνα με αρκετές φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, η φωτιά φαίνεται να επηρεάζει το κτίριο του κέντρου διαλογής Paris XVII της Syctom, που βρίσκεται στην καρδιά του Clichy-Batignolles ZAC, στη λεωφόρο 39 de Douaumont.

Εν τω μεταξύ λόγω της φύσης των εργασιών που γίνονται στο κτήριο υπάρχει ανησυχία πως οι καπνοί ίσως είναι τοξικοί. Πολλοί στα κοινωνικά δίκτυα καλούν τους πολίτες να μείνουν μακριά από το σημείο.

Ο πυκνός μαύρος καπνός είναι ορατός στην άλλη άκρη της γαλλικής πρωτεύουσας, ακόμη και μέχρι τα προάστια.

«Τι είναι αυτή η τρέλα;», είπε μια γυναίκα από τα νότια άκρα του Champ-de-Mars, στο 7ο διαμέρισμα, πριν προσθέσει: «Αυτό δεν είναι ένα κανονικό σύννεφο!» γράφει στα social media.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Αερογέφυρα μέσω Κύπρου για την επιστροφή πολιτών του Ισραήλ που εγκλωβίστηκαν στο εξωτερικό
Ψάχνουν τους ρόλους του ειδικού αστυφύλακα και των άλλων δύο για τον εμπρησμό οχήματος πατέρα ανακριτή του ΤΑΕ
Η ξεκάθαρη πρόθεση ΗΠΑ να εμπλακούν στον πόλεμο και οι ενδείξεις-«Είμαστε στα πρόθυρα γενικευμένης σύρραξης»
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για εμπρησμό οχήματος-Εγγεγραμμένος ως ειδικός αστυφύλακας ο ένας
Οι ισχυρισμοί της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας για τη σύλληψη της-«Μου πήραν το τηλέφωνο, σαν εποχές κομμουνισμού»
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άχρηστα υλικά κοντά στον Τύμβο Μακεδονίτισσας
Επ. Προστασίας Δεδομένων: Να μη δημοσιεύονται πληροφορίες που ταυτοποιούν τρίτα πρόσωπα
Το άγνωστο λογοτεχνικό έργο του Ανδρέα Κάρυου-Τα ποιήματά του από τα κρατητήρια των κατακτητών
Εισαγγελία σε Ένωση Συντακτών-«Δεν υπάρχει καμία πρόθεση στοχοποίησης δημοσιογράφων ή απόδοσης ευθυνών»
Άφαντοι οι γονείς που άφησαν το βρέφος στο μπαλκόνι-Έχει διαταχθεί η απομάκρυνσή του από την οικογένεια