Έστησαν επιχείρηση σε υποστατικό στη Λάρνακα οι Αρχές-Εντόπισαν δύο κιλά κάνναβης, χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρήσεων για πάταξη της εμπορίας ναρκωτικών, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Λάρνακας,) προχώρησαν χθες στον εντοπισμό και την κατάσχεση δύο περίπου κιλών κάνναβης, καθώς επίσης και στη σύλληψη δύο προσώπων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που διεξήχθη χθες το απόγευμα στην επαρχία Λάρνακας, εντοπίστηκε εκτός υποστατικού, ιδιοκτησίας 36χρονου, νάιλον σακούλι το οποίο περιείχε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού βάρους ενός περίπου κιλού, με αποτέλεσμα ο 36χρονος να συλληφθεί αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθως, σε έρευνα που διενεργήθηκε εντός του υποστατικού, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε δεύτερο νάιλον σακούλι, που περιείχε επίσης ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός περίπου κιλού.

narkotika-1-940x780

Επίσης σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στο σημείο, ιδιοκτησίας 24χρονου, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους εννέα περίπου γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σήμερα, οι δύο συλληφθέντες, θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

narkotika-202504076157

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δηλώνει πως δέχεται απειλές από αλλοδαπούς παράγοντες ο πρόεδρος του Οργανισμού Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων
Συνεχίζεται το «αιματοκύλισμα» στις παγκόσμιες αγορές-Πώς έγιναν καπνός δέκα τρισεκατομμύρια δολάρια
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν JPMorgan και Moody’s για τους δασμούς-Ίσως οδηγήσουν σε παγκόσμια ύφεση
Κατά 45% μειώθηκαν τα ατυχήματα στην Εθνική Φρουρά-Η χρονιά με τα λιγότερα περιστατικά το 2024
Εργασίες για τηλεπικοινωνιακό δίκτυο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγ.Νάπας την Πέμπτη
Κάνναβη σε δύο «αζήτητα» πακέτα βρέθηκε στο ταχυδρομείο (pics)
Στη δημοσιότητα η αλληλογραφία για την πυρόσφαιρα στα Τέμπη-Η θέση του Βέλγου ειδικού
«Ναι» Επιτρόπου σε κάμερες από Δήμους αλλά «χωρίς να καθίστανται big brother»
Σε εφαρμογή από τις 9 Απριλίου το σχέδιο Ανακαινίζω-Ενοικιάζω, οι χορηγίες που προβλέπει
Έστησαν στον τοίχο τις ΥΚΕ για την κακοποίηση των πέντε παιδιών-Υψηλοί τόνοι και επίθεση σε Ευαγγέλου και Κυρατζή