Δεκάδες κροτίδες, καπνογόνα και πυρσούς έκρυβε ο 23χρονος που συνελήφθη έξω από το Στέλιος Κυριακίδης

Δεκάδες ήταν οι κροτίδες που εντοπίστηκαν στη τσάντα του 23χρονου, που εντοπίστηκε έξω από το Στέλιος Κυριακίδης, πριν τον αγώνα της Πάφου με τον ΑΠΟΕΛ, με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 23χρονος ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας για έλεγχο, πριν τον αγώνα Πάφος-ΑΠΟΕΛ, στο Στέλιος Κυριακίδης, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκε σακίδιο, το οποίο τα μέλη της Δύναμης αποφάσισαν να ελέγξουν.

Από τον έλεγχο, εντοπίστηκαν συνολικά 39 εργοστασιακές κροτίδες, 20 καπνογόνα και 4 πυρσοί, με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη του νεαρού.

Ο 23χρονος φέρεται να παραδέχθηκε προφορικά την κατοχή της τσάντας, ενώ, εναντίον του, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα, βάσει του οποίου συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
Με καθυστέρηση η τοποθέτηση ΔΗΣΥ για την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Πώς τοποθετείται
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206
Λεωφορείο που μετέφερε εθνοφρουρούς το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο
Ασθενής σε πλοίο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην ακτή-Έστησε επιχείρηση το ΚΣΕΔ
Μαραθώνια δικαστική διαδικασία για βαρυποινίτη και επιχειρηματία-Εκτός κάδρου τα ναρκωτικά, «δεν επιβεβαιώθηκε η παροχή προστασίας»
Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισαν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας (pic)