Η κοινότητα Κορμακίτη ενώνεται με την Παγκύπρια Πορεία Χριστοδούλας

Τη δική του Πορεία Χριστοδούλας οργανώνει το Σάββατο, 12 Απριλίου 2025 και ώρα 3:30 μ.μ., ο Φυσιολατρικός Όμιλος Κορμακίτη, συμμετέχοντας ενεργά στην Παγκύπρια πρωτοβουλία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Η πορεία, που θα πραγματοποιηθεί στην κοινότητα του Κορμακίτη την ίδια ώρα με την τελική εκδήλωση στην «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, είναι αφιερωμένη στη μνήμη και την τιμή όλων των μελών της κοινότητας – ανδρών, γυναικών, εφήβων και μικρών παιδιών – που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της επάρατης νόσου.

Η εκκίνηση θα γίνει από την πλατεία της εκκλησίας, ενώ η διαδρομή θα ακολουθήσει τη διαδρομή της παραδοσιακής περιφοράς του επιταφίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα συλλέγονται εισφορές υπέρ του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, ενισχύοντας έτσι το έργο του στη μάχη κατά του καρκίνου.

Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα για μαζική συμμετοχή, τόσο από τα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας όσο και από κάθε πολίτη που επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθεια.

Δειτε Επισης

Κατασχέθηκαν παράνομες διαφημιστικές πινακίδες από την τουριστική περιοχή Παραλιμνίου
Ανάγκη υποστήριξης σχολείων διαπιστώθηκε στο πλαίσιο έργου για τα Ελληνικά στο δημοτικό
Διάκριση τα υψηλά ασφάλιστρα για οδηγούς άνω των 70-«Κανένα στοιχείο που να δικαιολογεί αυτή την αντιμετώπιση»
Σκόνη την Τετάρτη, εκτεταμένες βροχές και καταιγίδες Παρασκευή-Πτώση της θερμοκρασίας
Αναβλήθηκε για τις 15 Μαΐου η «εκδίκαση» της υπόθεσης αλλαγών σε «πειθαρχικό κανονισμό» στα κατεχόμενα
Συνεχίζεται η αγωγή Τατάρ κατά Γενί Ντουζέν-Διεκδικεί δύο με πέντε εκατομμύρια ο τ/κ ηγέτης
Πυρά ΔΗΣΥ σε Υπουργείο Μεταφορών για την απόσυρση αιτήσεων Σχεδίου Χορηγίας Ηλεκτρικών και plug-in οχημάτων
Μειώθηκαν τα εργατικά ατυχήματα στην Κύπρο-Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση
Έκκληση ΠΕΟ να μην γίνονται εκπτώσεις στα μέτρα πρόληψης εργατικών ατυχημάτων
Επιστρέφουν βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού-Χειμωνιάτικο σκηνικό μέχρι την Πέμπτη