Η κοινότητα Κορμακίτη ενώνεται με την Παγκύπρια Πορεία Χριστοδούλας
21:18 - 06 Απριλίου 2025

Τη δική του Πορεία Χριστοδούλας οργανώνει το Σάββατο, 12 Απριλίου 2025 και ώρα 3:30 μ.μ., ο Φυσιολατρικός Όμιλος Κορμακίτη, συμμετέχοντας ενεργά στην Παγκύπρια πρωτοβουλία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.
Η πορεία, που θα πραγματοποιηθεί στην κοινότητα του Κορμακίτη την ίδια ώρα με την τελική εκδήλωση στην «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, είναι αφιερωμένη στη μνήμη και την τιμή όλων των μελών της κοινότητας – ανδρών, γυναικών, εφήβων και μικρών παιδιών – που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της επάρατης νόσου.
Η εκκίνηση θα γίνει από την πλατεία της εκκλησίας, ενώ η διαδρομή θα ακολουθήσει τη διαδρομή της παραδοσιακής περιφοράς του επιταφίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα συλλέγονται εισφορές υπέρ του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, ενισχύοντας έτσι το έργο του στη μάχη κατά του καρκίνου.
Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα για μαζική συμμετοχή, τόσο από τα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας όσο και από κάθε πολίτη που επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθεια.
