Παρανάλωμα του πυρός όχημα στη Λακατάμια-Καταστράφηκε ολοσχερώς

Παρανάλωμα του πυρός έγινε όχημα στη Λακατάμια, τα ξημερώματα του Σαββάτου, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3:20 τα ξημερώματα του Σαββάτου λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λακατάμια.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατάσβεσαν την πυρκαγιά, καθώς επίσης και της Αστυνομίας. Από τις πρώτες εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως πρόκειται για όχημα που οδηγούσε 61χρονος και το δανείστηκε από τον ιδιοκτήτη, που είναι ηλικίας 65 ετών. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά.

Η σκηνή αποκλείστηκε και με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για χημικά και δακρυγόνα στην αντικατοχική στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-«Οι αστυνομικοί μας είπαν ήταν πολιτική εντολή»
Έντονη αντίδραση ΕΛΑΜ για την άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία-«Αυξάνεται καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας»
Προσπάθησε να φύγει από την Κύπρο με 170 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα-Συνελήφθη 37χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός σπέρνει τον τρόμο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου
Στα χέρια των Αρχών υλικό από CCTV για το θανατηφόρο με θύμα την 58χρονη-Ψάχνουν ακόμη τον 18χρονο
Αυτοί εξακολουθούν να αναζητούνται από την Αστυνομία για το ξυλοδαρμό τουρίστα στην Αγία Νάπα (pics)
Κυκλοφορούσε με μαχαίρι και πλαστή ταυτότητα και δάγκωσε αστυνομικό για να ξεφύγει της σύλληψης
Αναζητείται από την Αστυνομία για κλοπή τσάντας που σημειώθηκε τον Απρίλιο (pics)
Χάθηκαν τα ίχνη 56χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Οδηγούσε κλεμμένο όχημα, προσπάθησε να διαφύγει της Αστυνομίας και προκάλεσε ατυχήματα 22χρονος