Νέα επίθεση σε ντελιβερά-Τον χτύπησαν με μπαστούνι του γκολφ και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση επίθεσης εναντίον 23χρονου διανομέα φαγητού, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 29 Απριλίου στην περιοχή Γερμασόγειας, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 8 το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο στην εν λόγω περιοχή.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν άνδρα ηλικίας 23 ετών, ο οποίος ανέφερε ότι λίγα λεπτά νωρίτερα, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστα πρόσωπα που επέβαιναν επίσης σε μοτοσικλέτα.

Οι δράστες φέρονται να τον έσπρωξαν, ρίχνοντάς τον από τη μοτοσικλέτα του και ακολούθως του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με μπαστούνι του γκολφ.

Ο 23χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταζητείται ο 35χρονος Κυριάκος Σάββας για ληστεία, εκβίαση και πρόκληση σωματικής βλάβης (pics)
Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία
Πληροφορίες για καυγά πριν την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Γείτονες θύμα και φερόμενος θύτης
Κτηματικά κίνητρα εξετάζει η Αστυνομία πίσω από την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Χειρουργήθηκε ο 41χρονος
Απόπειρα φόνου με πυροβολισμούς στην επαρχία Πάφου-Σε σοβαρή κατάσταση 41χρονος, συνελήφθη 55χρονος
Οι δύο καταδίκες από ΕΔΑΔ, τα μέτρα που δεν λήφθηκαν και η ανάληψη ευθύνης που συνεπάγεται με μη άσκηση έφεσης
Σπάει τη σιωπή της η Ν.Τ που δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ-«Σας κατέθεσα ένα βίωμα. Και εσείς τι κάνατε κ. Αγγελίδη; Με μετατρέψατε σε κατηγορούμενη»
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»