ΒΙΝΤΕΟ: Ζει στην τουαλέτα της δουλειάς της για να εξοικονομήσει χρήματα από το ενοίκιο

Μια νεαρή Κινέζα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού παρουσίασε το ασυνήθιστο σπίτι της - μια τουαλέτα 6 τετραγωνικών μέτρων στο χώρο εργασίας της για την οποία πληρώνει μόλις 7 δολάρια το μήνα για να μείνει.

Όλοι προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα στο ενοίκιο, αλλά πόσοι από εμάς θα ήταν πρόθυμοι να κοιμηθούν σε μια πραγματική τουαλέτα για να το πετύχουν; Μια νεαρή γυναίκα από τη Χουνάν της Κίνας σόκαρε πρόσφατα τον κόσμο αφού δημοσίευσε φωτογραφίες από την αντισυμβατική κατοικία της - μια μικρή, αχρησιμοποίητη τουαλέτα που βρίσκεται μέσα στο εργοστάσιο επίπλων όπου εργάζεται. Η 19χρονη γυναίκα εξήγησε ότι προέρχεται από φτωχή οικογένεια και δεν μπορούσε να πληρώσει πάνω από 110 δολάρια για ένα κανονικό σπίτι, οπότε ζήτησε από το αφεντικό της αν μπορούσε να ζήσει εκεί αντί γι' αυτό.

Η ανάρτησή της έγινε viral, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι σχολίασαν ότι μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο μόνο για να τραβήξει την προσοχή, επειδή κανείς δεν θα μπορούσε να ζήσει σε τέτοιες συνθήκες. Ωστόσο, το αφεντικό της γυναίκας μίλησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επιβεβαιώσει ότι όντως κοιμόταν σε μια τουαλέτα 6 τετραγωνικών μέτρων στο εργοστάσιό του.

«Επέμενε να μου πληρώνει επιπλέον 50 γιουάν για νερό και ηλεκτρικό ρεύμα κάθε μήνα, αλλά δεν ήθελα να πάρω τα χρήματά της», δήλωσε το αφεντικό της γυναίκας, προσθέτοντας ότι το εργοστάσιο χονδρικής πώλησης επίπλων βρισκόταν σε ένα απομακρυσμένο βιομηχανικό πάρκο που δεν της άφηνε πολλές επιλογές για προσιτό ενοίκιο.

Η γυναίκα είπε ότι το αφεντικό της προσπάθησε να τη βοηθήσει να βρει πιο φυσιολογικά καταλύματα κοντά στο εργοστάσιο, αλλά το ενοίκιο ήταν μεταξύ 110 δολάρια και 1140 δολάρια. Αυτή τη στιγμή κερδίζει ένα μηνιαίο μισθό κάτω από 415 δολάρια και προσπαθεί να εξοικονομήσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για προκαταβολή για ένα σπίτι, οπότε δεν πίστευε ότι άξιζε τον κόπο. Της πρότεινε μάλιστα να μείνει σε ένα γραφείο του εργοστασίου, αλλά εκείνη αποφάσισε ότι η αχρησιμοποίητη τουαλέτα προσφέρει περισσότερη ιδιωτικότητα.

«Για μένα τώρα, το να έχω ένα μέρος για να ζήσω είναι αρκετό», έγραψε η νεαρή γυναίκα στο διαδίκτυο. «Δεν θέλω να ξοδέψω πολλά χρήματα για να νοικιάσω ένα σπίτι. Σίγουρα δεν αντέχω να ξοδέψω 400 δολάρια για να νοικιάσω ένα σπίτι».

Αφού η ανάρτησή της έγινε viral, η γυναίκα αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε το σχολείο σε ηλικία 16 ετών για να βοηθήσει την οικογένειά της στα οικονομικά, γεγονός που κάνει αυτή τη δουλειά πολύ πιο σημαντική για εκείνη. Ζει στη μικρή τουαλέτα εδώ και περίπου ένα μήνα, αλλά το αφεντικό της κάνει αυτή τη στιγμή μετατροπές σε ένα γραφείο και ελπίζει να μετακομίσει εκεί σύντομα.

Οι ασυνήθιστες συνθήκες διαβίωσης της 19χρονης γυναίκας προκάλεσαν ανάμεικτες αντιδράσεις στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιους να θαυμάζουν την αποφασιστικότητά της να εξοικονομήσει χρήματα και άλλους να λένε ότι η υγεία της είναι πιο σημαντική από τα χρήματα και ότι κανείς δεν θα έπρεπε να ζει σε αυτές τις συνθήκες εκτός αν δεν είχε άλλη εναλλακτική λύση.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Θέλει να χωρίσει τον άνδρα της επειδή... το ChatGPT διάβασε στο φλιτζάνι ότι την απατάει
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος τρώει στο Πασχαλινό τραπέζι και του κρατάνε τα αυτιά
ΒΙΝΤΕΟ: Η εκκλησία στην Ελλάδα που έχει πολύ μεγαλύτερη κλίση από τον Πύργο της Πίζας
ΒΙΝΤΕΟ: Δεκάχρονη ετοιμάζεται να αποφοιτήσει από κολλέγιο και να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο
ΒΙΝΤΕΟ: Γαμπρός βούτηξε τη μούρη της νύφης στη γαμήλια τούρτα και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων
ΒΙΝΤΕΟ: Έφτιαξαν πασχαλινό αυγό «κόσμημα» με φύλλα χρυσού και σοκολάτα Ντουμπάι
ΒΙΝΤΕΟ: Ιδιοκτήτες σπιτιού προστάτεψαν με έναν μοναδικό τρόπο την ιδιοκτησία τους από καταστροφικές πλημμύρες
Σκάνδαλο με χρήση δοτών σπέρματος στην Ολλανδία, 3.000 παιδιά με 25 αδέλφια το καθένα
Έκθεση της KGB από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου λέει ότι ανθρωποειδή μετέτρεψαν στρατιώτες σε πέτρα
Σάλος στην Ταϊλάνδη για 67χρονο Κινέζο που έκανε σεξ σε πεζοδρόμιο με την 35χρονη σύντροφό του