Τουλάχιστον 40 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν τη Δευτέρα (28/4) από τα ισραηλινά πλήγματα σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με την παλαιστινιακή υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας. «Από τα ξημερώματα μέχρι τώρα έχουμε καταμετρήσει 40 μάρτυρες» είπε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας, Μοχάμεντ αλ Μουγάχιερ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν βομβαρδίστηκε με πυραύλους το σπίτι μιας οικογένειας στην Ταμπάλια, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Άλλοι δέκα σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα στο σπίτι της οικογένειας Αλ Γαμάρι, στη συνοικία Σουντανίγια, στην πόλη της Γάζας.

Νωρίτερα, από άλλο πλήγμα στο σπίτι της οικογένειας Αλ Άγα, κοντά στο Χαν Γιουνίς, σκοτώθηκαν οκτώ άνθρωποι. Σε άλλα τέσσερα, διαφορετικά πλήγματα σε όλον τον θύλακα έχασαν τη ζωή τους άλλοι 14 άνθρωποι.

Πηγή: cnn.gr

Δειτε Επισης

Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο στη Ρωσία-Σκοτώθηκαν τα μέλη του πληρώματος
Ζητούν κλείσιμο οδοφραγμάτων ως «αντίποινα» για τις διώξεις σφετεριστών στα κατεχόμενα
Κατέθεσε ο Γεάδης για την πτήση του με τη Γερμανίδα κτηματομεσίτρια-Τον ρωτούσαν για τα Αγγλικά του
Προφυλακιστέος ο 50χρονος οδηγός ταξί για την κακοποίηση των παιδιών της 32χρονης Κύπριας
Δριμεία επίθεση Φαίδωνα σε Τυχικό-«Τραγικά ανεπαρκής, έκανε κακοδιοίκηση»
Στην αντεπίθεση το Χάρβαρντ-Mηνύει την κυβέρνηση Τραμπ για την απαγόρευση εγγραφής ξένων φοιτητών
Όλα εντάξει με τις υποψηφιότητες Αναστασίου και Διομήδους-«Δεδομένο το κάλεσμα στους αποστασιοποιημένους»
Ο Τραμπ καλεί το ΗΒ να κάνει γεωτρήσεις πετρελαίου και να σταματήσει την κατασκευή ανεμογεννητριών
Πλακώθηκαν και για το SAFE Κυβέρνηση και ΑΚΕΛ-Αλληλοκατηγορίες για επικίνδυνες εξελίξεις και… αδιάβαστους
Στη φυλακή για δέκα χρόνια 57χρονος που πιάστηκε με έντεκα κιλά κάνναβη και ένα κοκαΐνη