Περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής για το θάνατο του 66χρονου οι Αρχές-Συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων

Την ώρα που οι Αρχές συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις γύρω από το θάνατο του 66χρονου Ανδρέα Μιχαηλίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο για το νοσοκομείο, έπειτα από γροθιά που δέχθηκε από 57χρονο σε καφενείο στον Αστρομερίτη, ώστε να ξεκαθαρίσουν επακριβώς τα δεδομένα γύρω από τις διαφορές που είχαν τα δύο πρόσωπα, η Αστυνομία έχει στραμμένη την προσοχή της και στην νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας από την Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν τα αίτια πίσω από τη λογομαχία που κατέληξε σε φόνο οι Αρχές-Διερευνούν αν είχαν διαφορές οι δύο

Τη δεδομένη στιγμή, οι Αρχές διερευνούν υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ωστόσο θα αναμένουν τα τελικά αποτελέσματα από τη νεκροτομή, η οποία θα ξεκαθαρίσει την εικόνα ως προς τα αίτια θανάτου του 66χρονου, ο οποίος αφού δέχθηκε γροθιά από τον 57χρονο, μετέβη σε αστυνομικό σταθμό για να το καταγγείλει και κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Ως εκ τούτου, για την Αστυνομία θεωρείται κλειδί για την υπό διερεύνηση υπόθεση, το κατά πόσον ο θάνατος του Μιχαηλίδη οφείλεται στη γροθιά που δέχθηκε από τον φερόμενο θύτη ή κατά πόσον ο θάνατός του οφείλεται σε άλλα αίτια, δεδομένου πως αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας, αλλά και του χρόνου που μεσολάβησε μεταξύ επεισοδίου και του θανάτου του.

Παράλληλα, οι ανακριτές της υπόθεσης αξιολογούν όλα τα δεδομένα που έχουν ενώπιόν τους για την υπόθεση, μεταξύ των οποίων και μαρτυρίες προσώπων που ήταν παρόντα κατά το περιστατικό, ώστε να σχηματίσουν σαφή εικόνα γύρω από το τι διεμήφθη ανάμεσά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φόνος μετά από λογομαχία με θύμα 66χρονο-Τον γρονθοκόπησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα 57χρονος

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το περιστατικό ανάμεσα σε φερόμενο θύτη και θύμα, σημειώθηκε γύρω στις 19:15 του Σαββάτου, όταν ο 66χρονος ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον 57χρονο, ο οποίος φέρεται να κτύπησε τον πρώτο με τα χέρια του στο κεφάλι.

Τα δύο πρόσωπα είναι πρώην συνάδελφοι σε εταιρεία λεωφορείων και φαίνεται να είχαν προηγούμενες διαφορές, ενώ κατά τον ουσιώδη χρόνο, στο καφενείο βρισκόταν μόνο ο 57χρονος ύποπτος. Ωστόσο, σε κάποια στιγμή, είχε περάσει με το όχημα του έξω από το καφενείο ο 66χρονος, ο οποίος αφού κατέβηκε καθώς φαίνεται να δέχθηκε πρόκληση, ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον 57χρονο, ο οποίος φέρεται να του έδωσε μια γροθιά στο πρόσωπο.

Ακολούθως, το θύμα μετέβηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση περίπου πέντε λεπτών από το καφενείο, προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό και να δώσει κατάθεση, ενώ στη συνέχεια, όπως ανέφερε η Αστυνομία στην επίσημη ανακοίνωση της, δόθηκε στον 66χρονο έντυπο για ιατρική εξέταση, με σκοπό να επισκεφθεί Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ωστόσο, κατά τη μεταφορά του σε ιδιωτικό Νοσοκομείο, από συγγενικό του πρόσωπο, έχασε τις αισθήσεις του και όταν έφτασε στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σημειώνεται ότι ο 57χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας που εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Καθορίζει την πορεία των ερευνών η νεκροτομή στον Μιχαηλίδη λόγω του χρόνου που μεσολάβησε-Τυχαία η συνάντηση στο καφενείο

Δειτε Επισης

Όταν το ΤΑΕ (Ε) του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας δεν διαβάζει Ποινική Δικονομία (Κεφ.155)
Το ηχητικό ντοκουμέντο και οι μαρτυρίες για Μουρτζούκου-Τι αποκάλυψε το «Φως στο Τουνέλ»
Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Τραγικές σκηνές στο νοσοκομείο μετά το θάνατο του δίχρονου που χτύπησε με όχημα ο πατέρας-Έγκυος η μητέρα
Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση
«Μεθυσμένος» πιλότος της United αναγκάστηκε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης, ενώ είχε απλά διάσειση
Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Διακόπηκε η ροή καυσίμων από ένα εκ των πιλότων στο μοιραίο boeing της Air India-Τι δείχνει το πόρισμα
Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε συγκρούσεις παράτυπων μεταλλωρύχων και αστυνομικών στο Περού