«Άδειασαν στο πτώμα ακόμα μία δεσμίδα σφαίρες»-Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του φόνου του «Θαμνάκια»

Λίγες μέρες μετά την άγρια δολοφονία του Γιώργου Μοσχούρη στο Χαλάνδρι, μιλά στο in για την στιγμή του εγκλήματος και τον τρόπο δράσης των κακοποιών που εκτέλεσαν σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ένα ακριβό συμβόλαιο θανάτου.

O αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού περιγράφει στο in τα όσα συνέβησαν πριν αλλά και μετά την στυγερή ανθρωποκτονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το παρελθόν του «Θαμνάκια» στην Greek Mafia, η εμμονή με την γυμναστική και το τελευταίο Πάσχα

«Εγώ μένω στον τρίτο όροφο στο Χαλάνδρι. Ακούω αμάξι και βγαίνω έξω στη βεράντα και βλέπω ένα ξένο αμάξι και εκείνη την ώρα ήταν με τη μούρη προς την οδό Παπανικολή. Ξαφνικά κάνει αναστροφή, γυρίζει και έρχεται και το βάζει με την όπισθεν ώστε να είναι έτοιμος να φύγει γρήγορα» ανέφερε.

«Με βοήθησε λίγο η τύχη και ο Θεός, γιατί σκεφτόμουν να κατέβω κάτω να κλείσω την γκαραζόπορτα. Θεωρώ ότι θα με σκότωνε. Περιμένω λίγο να βγει από το αμάξι γιατί στεκόταν στο parking μας. Φεύγω, πηγαίνω μέσα και ξαφνικά νιώθω σαν να γίνεται σεισμός, ήταν τεράστιος ο θόρυβος και η δόνηση» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Το καλάσνικοφ με το οστικό κύμα ανέβηκε προς τα πάνω. Αυτός έριχνε προς το parking μου, στην έξοδο, εκεί που τον σκότωσε. Ήταν φανερό ότι είχαν στήσει καρτέρι. Όταν γύρισε πλάτη να πάει προς την Παπανικολή και μετά Παλαιολόγου που ήταν το αμάξι το θωρακισμένο, εκεί τον καθάρισαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τι βρήκαν στο σπίτι του δολοφονημένου Γιώργου Μοσχούρη οι Αρχές-Γιατί ερευνούν το αυτοκίνητό του

Ήθελαν να σιγουρευτούν ότι είναι νεκρός

Όπως τονίζει στο in ο αυτόπτης μάρτυρας και κάτοικος της περιοχής, υπήρξε άτομο που προσέγγισε το πτώμα αμέσως μετά τους πυροβολισμούς για να σιγουρευτεί ότι ο λεγόμενος «Θαμνάκιας» ήταν νεκρός.

«Κατέβηκα κάτω και βλέπω στο σύνορο του πλέγματος της πολυκατοικίας μας, χωρίς να έχω δει ακόμα τον νεκρό, έναν άνδρα μετρίου αναστήματος να έχει πλησιάσει στο σημείο της δολοφονίας και να σκύβει πάνω από το πτώμα για να σιγουρευτεί ότι είναι τελειωμένος του ρίχνει άλλη μια δεσμίδα και έγινε χαλασμός» υπογράμμισε.

«Μπαίνει αστραπή μέσα σε 1 δευτερόλεπτο στο αμάξι του και φεύγει. Αυτός οδηγούσε. Πήρα αμέσως την αστυνομία και πήγα στο σημείο και αντίκρισα τον νεκρό γαζωμένο στο πρόσωπο. Ήρθε το Ανθρωποκτονιών και έδωσα δύο ώρες κατάθεση» συμπλήρωσε για τα γεγονότα μετά το θάνατο του Γιώργου Μοσχούρη.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Τούρκος βίασε γυναίκα σε παραλία στην Ελλάδα-Το αποτύπωμα που τον πρόδωσε
Κατέληξε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο στη Λάρισα
Η Ελλάδα καταδίκασε στα Ηνωμένα Έθνη την επίθεση στη Δαμασκό
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης μετά τις παραιτήσεις