Κυκλοφορούσε με 23 κιλά καπνού ναργιλέ και 25 κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων-Συνελήφθη 42χρονος

Στη σύλληψη 42χρονου, ο οποίος κυκλοφορούσε με πάνω από 20 κιλά καπνού ναργιλέ, αλλά και διάφορα άλλα καπνικά προϊόντα που ήταν αδασμολόγητα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου ανέκοψαν χθες γύρω στις 9μ.μ., αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά την Τίμη.

Σε έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε παράνομα καπνικά προϊόντα. Η καταμέτρηση των καπνικών προϊόντων έγινε από Λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων και όπως διαπιστώθηκε, ο 42χρονος είχε στην κατοχή του πέραν των 23 κιλών καπνού ναργιλέ ένα κιλό καπνού για τσιγάρα, 20 κούτες θερμαινόμενα τσιγάρα, πέντε κούτες τσιγάρα και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τα ανευρεθέντα, καθώς και το όχημα του 42χρονου, κατακρατήθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων για περαιτέρω εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206
Λεωφορείο που μετέφερε εθνοφρουρούς το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο
Ασθενής σε πλοίο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην ακτή-Έστησε επιχείρηση το ΚΣΕΔ
Μαραθώνια δικαστική διαδικασία για βαρυποινίτη και επιχειρηματία-Εκτός κάδρου τα ναρκωτικά, «δεν επιβεβαιώθηκε η παροχή προστασίας»
Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισαν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας (pic)
Παρίστανε τον πελάτη σε φούρνο στη Λευκωσία, έσπρωξε την υπάλληλο και έφυγε με τις εισπράξεις