Άγρια επίθεση Τραμπ σε Πούτιν-«Μήπως δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο; Μήπως πρέπει να τον αντιμετωπίσω διαφορετικά;»

Ιδιαιτέρως οργισμένος με τον Βλαντίμιρ Πούτιν εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτησή του.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρόεδρος, που παρέστη στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου, με ανάρτησή του στο Truth Social καταφέρεται εναντίον του Πούτιν για τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών στην Ουκρανία, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τους προκατόχους του στον Λευκό Οίκο και τον ρόλο τους στο ξέσπασμα του πολέμου.

«Με όλα αυτά που λέγονται, δεν υπήρχε λόγος για τον Πούτιν να εκτοξεύει πυραύλους σε περιοχές αμάχων, πόλεις και κωμοπόλεις, τις τελευταίες ημέρες. Με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο, απλώς με "χτυπά" και πρέπει να αντιμετωπιστεί διαφορετικά, μέσω "τραπεζικών" ή "δευτερευόντων κυρώσεων;". Πάρα πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν!!!», έγραψε ο Τραμπ.

Όσο για τους προκατόχους του, κάνει λόγο για «δώρο του Ομπάμα» στον Πούτιν με την παραχώρηση της Κριμαίας, τονίζοντας ότι αυτός ο πόλεμος «είναι του "κοιμισμένου" Τζο Μπάιντεν, όχι ο δικός μου. Ήταν χαμένος από την πρώτη μέρα, δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ, και δεν θα είχε συμβεί αν ήμουν πρόεδρος εκείνη την εποχή. Απλώς προσπαθώ να καθαρίσω το χάος που μου άφησαν ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν, και τι χάος είναι αυτό».

Από τα βέλη του Τραμπ δεν ξεφεύγουν οι New York Times, στους οποίους επιτίθεται με βαριές εκφράσεις.

Δείτε την ανάρτηση του Τραμπ:

trump-truth-26-4-2025_1.jpg

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Politico: Κατατέθηκε η πρόταση μομφής κατά της Φον ντερ Λάιεν
Η Αίγυπτος ζητά παρέμβαση της Ουάσινγκτον στον Χαφτάρ, για να μην υπογράψει το Τουρκολιβυκό Μνημόνιο
Τι συζήτησαν Πούτιν-Μακρόν στην πρώτη επικοινωνία τους μετά από τρία χρόνια
Σήμα κινδύνου από Κίεβο-H Βόρεια Κορέα ενισχύει τη Ρωσία με 30.000 στρατιώτες κατά της Ουκρανίας
Απάτη €700 εκατ. μέσω Πειραιά αποκάλυψε η επιχείρηση «CALYPSO»
Συναγερμός για ακραία ζέστη στην Ευρώπη-Τι είναι ο θερμικός θόλος
Δεκάδες νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Κάλεσμα Τραμπ σε Χαμάς να συμφωνήσει σε 60ήμερη εκεχειρία
Αντίδραση τουρκικής Κυβέρνησης μετά τη δήλωση Οζέλ πως ο Ερντογάν «είναι ηγέτης της χούντας»
Ιρανός ΥΠΕΞ: Οι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ προκάλεσαν βαριά ζημιά στην πυρηνική εγκατάσταση του Φορντό
Τα γυρίζει ο Μασκ και επαινεί τον Τραμπ-«Έχει επιλύσει πολλές σοβαρές συγκρούσεις ανά τον κόσμο»