Στο Βατικανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα για την κηδεία του πάπα Φραγκίσκου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μήνυμά του, είχε εκφράσει τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου.

«Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι απανταχού Χριστιανοί συμμετέχουν στο πένθος τους. Μαζί τους και κάθε πολίτης της Γης που πιστεύει στην ειρήνη, στη φιλία και στην αλληλεγγύη. Αξίες στις οποίες αφιέρωσε και τη δική του ζωή και δράση ο Πάπας Φραγκίσκος», έγραψε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

mitsotakis-mareva-pope11.jpg

mitsotakis-mareva-pope.jpg

«Αυτές τις ώρες, η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών προς την οποία εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Η εγκληματικότητα που βρίσκεται στα φόρτε της, οι μπερδεμένοι ρόλοι και η (μη) παρέμβαση στη δικαστική εξουσία
Η «διάγνωση» Γεωργιάδη για τον ΔΗΣΥ, το απόγειο της επιρροής και η πολιτική πρόταση ως απάντηση στις προκλήσεις
Τέλος στο πήγαινε-έλα του προσωπικού της Αρχής κατά της Διαφθοράς-Σε εξέλιξη η διερεύνηση οκτώ καταγγελιών
Ένα δείπνο, ένα γεύμα, μία διευρυμένη συνάντηση και δύο εκ διαμέτρου διαφορετικές ατζέντες στη Νέα Υόρκη
Έχασε την ουσία, λειτούργησε ως συνήγορος και προκάλεσε η Παπαγαπίου-«Όλοι που κρίνουν δεν είναι σεξιστές και φταίει ο Αγγελίδης»
Είχε τα μέσα, είχε την ευκαιρία, ψάχνουν το κίνητρο-Έρευνες εάν υπήρχε συμβόλαιο θανάτου πίσω από την απόπειρα στην Πύλα
Τουλάχιστον 100 φάκελοι με ελλείψεις στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών-Θα γίνει επανέλεγχος
Έρευνες της Αστυνομίας στη Λεμεσό μετά από πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο
Σ. Στεφάνου: Με καλή θέληση και με συγκεκριμένες θέσεις να προσέλθει στη Νέα Υόρκη η Ε/κ πλευρά
Ν. Παπαδόπουλος: Πρέπει να στηρίξουμε τον Πρόεδρο για να διεκδικεί και όχι να προτείνουμε υποχωρήσεις