Άκαρπες οι προσπάθειες της επιχείρησης για εντοπισμό του Πολωνού τουρίστα

Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες για εντοπισμό του 35χρονου Πολωνού που αγνοείται από την Τρίτη στη θαλάσσια περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς. Όπως ανακοίνωσε το ΚΣΕΔ Λάρνακας, «η επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης για εντοπισμό αγνοούμενου ατόμου στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Χρυσοχούς, συνεχίστηκε καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς οποιοδήποτε αποτέλεσμα». Ως εκ τούτου, η επιχείρηση θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια τη νύχτας.

Υπενθυμίζεται ότι ο τουρίστας είχε αφιχθείς την Κύπρο στις 14 Απριλίου για διακοπές και ενοικίασε φουσκωτό σκάφος για περιήγηση στη θάλασσα. Το σκάφος εντοπίστηκε από πολίτες στη θαλάσσια περιοχή Αργάκας, ωστόσο ο ίδιος έκτοτε αγνοείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες εντοπισμού του 35χρονου τουρίστα στην Πάφο-Επεκτάθηκαν οι έρευνες

Στην επιχείρηση εντοπισμού του συμμετέχουν ελικόπτερο και μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Εθνικής Φρουράς, ελικόπτερο και πεζά περίπολα της Αστυνομίας, πλωτά μέσα της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, καθώς και Ομάδα Μη Επανδρωμένων Ελικοφόρων Αεροσκαφών και Εθελοντών της Πολιτικής Άμυνας.

Δειτε Επισης

Ερωτήματα για τα σημεία εισόδου ζώων στη Δημοκρατία και για τη φάρμα με τα καγκουρό από τους Οικολόγους
Αναστάτωση σε πτήση προς την Κύπρο-Έγινε αναγκαστική προσγείωση λόγω... αιθέριων ελαίων
Ζημιές σε Λύκειο στη Λακατάμια-Έσπασαν το τζάμι και έβαλαν φωτιά στο γραφείο της Διευθύντριας
Έρευνα σε οικία 57χρονου στη Λευκωσία για παράνομο στοίχημα στον Ιππόδρομο
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο μετά από επιχείρηση σε 15 πολυκατοικίες
Χειροπέδες σε 35χρονο που εντοπίστηκαν στην κατοχή του 12,5 κιλά κάνναβης (pics)
Σε κρίσιμη κατάσταση 25χρονος οδηγός μετά από τροχαίο-Κατέπεσε σε χωράφι βάθους 25 μέτρων
Πρώην και νυν ΓΔ του Υπουργείου Μεταφορών ενώπιον της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Στο επίκεντρο κενά και παραλείψεις
Μηδαμινά τα κίνητρα για εθελοντική στράτευση γυναικών-Νομικά κωλύματα δυσχεραίνουν τις προσπάθειες ΥΠΑΜ
Άνοιξαν πυρ κατά οχήματος 64χρονης στη Λεμεσό-Ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της