Τραγωδία στην Ελλάδα: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

Αδιανόητη τραγωδία τη νύχτα σε ένα ακόμη σοκαριστικό τροχαίο στην Αθήνα, στου Ρέντη συγκεκριμένα, με παράσυρση πεζού.

Θύμα ένα 12χρονο κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του στη νησίδα κάτω από τη γέφυρα στη Θηβών, στη διασταύρωση με την οδό Καναπιτσέρη.

Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που κατέβαινε τη Θηβών, κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω στο παιδί τραυματίζοντάς το βαρύτατα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Το πώς βρέθηκε εκεί το παιδί εκείνη την ώρα (ήταν λίγο μετά τη 1:30 τη νύχτα) και το αν ήταν μόνο του ερευνώνται, όπως και το πώς προκλήθηκε το δυστύχημα.

troxaio-sok-thivon-2.jpg

troxaio-sok-thivon.jpg

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο στη Θηβών

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, κάτω από τη γέφυρα τις τελευταίες ημέρες έχουν στήσει τις σκηνές τους Ρομά και διαμένουν εκεί, με ό,τι κίνδυνο συνεπάγεται, και το κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του ήταν παιδί κάποιας εκ των οικογενειών αυτών.

Αυτόπτης μάρτυρας του σοκαριστικού δυστυχήματος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»: «Άκουσα ένα μπαμ, βγήκα έξω, βλέπω το αμάξι εκεί πάνω στο κράσπεδο, βλέπω καπνούς, το παιδί ήταν δίπλα από το αμάξι, ξαπλωμένο εκεί. Τώρα δεν ξέρω. Άλλοι λένε ότι πήγε να περάσει το γρασίδι, άλλοι λένε ότι καθόταν εκεί, άλλοι λένε ότι πήγε να περάσει τον δρόμο. Ο οδηγός ήταν τρομαγμένος, έκλαιγε».

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Δεν επηρεάζεται άμεσα από πιθανή συμφωνία Βρετανίας-Γαλλίας για το Μεταναστευτικό η Κύπρος
Καλεί Ανώτατο να δικαιολογήσει δημόσια την απόφαση του για Βαρωσιώτου ο Πρόεδρος, κατανοεί τις αντιδράσεις
Έξι ώρες μετά λύθηκε ο συναγερμός για τη διαρροή υγραερίου-Στην κυκλοφορία ο δρόμος παρά την Κοφίνου
Παραδέχθηκαν την απόπειρα κλοπής ζώων στην Ξυλοφάγου τρεις Τουρκοκύπριοι
Καλούν στη Επιτροπή Γεωργίας την Παναγιώτου για τη λίμνη Μεμί-Ζητούν λύσεις για άρδευση οι βουλευτές
Κρατά αποστάσεις από την κόντρα ΔΗΣΥ και Οδυσσέα ο Πρόεδρος-Δεν θα εμπλακεί στο δημόσιο διάλογο
Αναμένει τις επίσημες ανακοινώσεις των Ηνωμένων Εθνών ο Πρόεδρος-Σπόντες για τη στάση του Τατάρ
Αυτό ψάχνει η Αστυνομία για επίθεση σε αστυνομικό (pic)
Μπήκε σε αρτοποιείο, επιτέθηκε στην υπάλληλο και άρπαξε 255 ευρώ-Χειροπέδες σε 29χρονο
Κατέληξε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο στη Λάρισα