Φωτιά στην αποθήκη τεκμηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στην αποθήκη όπου φυλάσσονται τεκμήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, η οποία δεν γνωστοποιήθηκε από την Αστυνομία, η οποία από την πλευρά της αναφέρει πως επρόκειτο για τυχαία πυρκαγιά.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, γύρω στις 13:40 της περασμένης Τρίτης ξέσπασε φωτιά στον χώρο των τεκμηρίων, ενώ κλήθηκε στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία ωστόσο παραπέμπει στην Αστυνομία για ενημέρωση ενώ παράλληλα μέλη της Αστυνομίας ξεκίνησαν την κατάσβεση με τη χρήση πυροσβεστήρων. Από την πλευρά της η Αστυνομία, κάνει λόγο για φωτιά που ξέσπασε από μπαταρίες, ενώ υποστηρίζει πως δεν επηρεάστηκαν οποιαδήποτε τεκμήρια. Η φωτιά κατασβέστηκε 10 λεπτά αργότερα.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις, πρόκειται για μία μικρή εστία φωτιάς σε μεταλλικό ράφι, όπου προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στη βαφή της τοιχοποιίας.

Ωστόσο, παρά το ότι η Αστυνομία αναφέρει πως επρόκειτο για τυχαία πυρκαγιά, αυτή δεν γνωστοποιήθηκε, εντούτοις ήρθε στο φως από την εφημερίδα Φιλελεύθερος, ο οποίος επικαλούμενος πηγές, αναφέρει πως κάηκαν έγγραφα.

Την φωτιά επιβεβαιώνει και από την πλευρά της η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία ωστόσο δεν αναφέρει οτιδήποτε, παραπέμποντας στην Αστυνομία, δεδομένου πως πρόκειται για αποθήκη τεκμηρίων, ενώ έρευνες διεξάγονται και από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια.

Η Αστυνομία, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, συνεχίζουν τις εξετάσεις όσο αφορά στα αίτια της φωτιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου