Νεαροί έριξαν κροτίδες κατά Αστυνομικών στην Πάφο-Χειροπέδες σε 16χρονο

Συνεχίστηκαν και χθες οι συντονισμένοι, παγκύπριοι έλεγχοι της Αστυνομίας, για πρόληψη της νεανικής παραβατικότητας, ενόψει και των εορτών του Πάσχα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο της επιχείρησης, κατά τη διάρκεια της νύχτας και τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας προέβησαν σε 108 ελέγχους  σε πάρκα, περιβόλους εκκλησιών και άλλους ανοικτούς χώρους και υποστατικά, όπου συχνάζουν νεαρά πρόσωπα.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων στην Πάφο, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη 16χρονου, για παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9μ.μ. χθες μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε γήπεδο κοινότητας στην Πάφο, μετά από πληροφορία για ρίψη κροτίδων. Εκεί εντοπίστηκε ομάδα, περίπου 15 νεαρών, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς άρχισαν να απομακρύνονται.

Οι αστυνομικοί ανέκοψαν ένα εξ αυτών, ενώ σε κοντινή απόσταση εντόπισαν τσαντάκι μέσης το οποίο είχε προηγουμένως στην κατοχή του. Από έλεγχο στο τσαντάκι εντοπίστηκαν έξι κροτίδες, με αποτέλεσμα ο νεαρός να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Κατά τη σύλληψή του, ο νεαρός προέβαλε αντίσταση, ενώ ομάδα νεαρών προσώπων, έριξαν αριθμό κροτίδων εναντίον των αστυνομικών, χωρίς να προκληθεί οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Ο συλληφθέντας μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου, όπου διαπιστώθηκε πως πρόκειται για 16χρονο κάτοικο Πάφου. Ανακρίθηκε στην παρουσία των γονέων του και δικηγόρου και ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξετάζονται οι μαρτυρίες για την τραγωδία με θύμα τον Ντάνιελ-Προσπαθούσαν να καρφώσουν τον πάσσαλο στο χώμα

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από την οικία του ο 52χρονος Σταύρος Δημητρίου (pic)
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οδηγός στον αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Έκλεψε 1,400 ευρώ, κάρτες και προσωπικά έγγραφα από αυτοκίνητο-Χειροπέδες σε 26χρονο
Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική 54χρονη μετά από ατύχημα με σκούτερ-Συγκρούστηκε με όχημα
Πρόταση Νόμου ποινικοποιεί πράξεις ή παραλείψεις από κρατικούς αξιωματούχους-Προβλέπει πρόστιμα και φυλάκιση
Κάνει «ό,τι είναι δυνατόν» η Αστυνομία για το μπαράζ εγκλημάτων στη Λεμεσό αλλά «αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο είναι»
Νέα βίντεο στη δίκη Περικλέους-Καταγράφηκε από κάμερα οχήματος με όπλο στα χέρια ο χάκερ
ΒΙΝΤΕΟ: Θερμές εργασίες προκάλεσαν πυρκαγιά στη Λάρνακα-Προστατεύτηκε κατοικία
Δικαστής απέρριψε διάταγμα της ΥΚΑΝ και μετά... πήγαν σε άλλον που ενέκρινε-Έδειξε κατάχρηση το Ανώτατο