«Άκουσα πυροβολισμούς, κατέβηκα και τον είδα νεκρό»-Η μαρτυρία της γυναίκας του Αιγύπτιου

Στο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά της Καλλιθέας εστιάζουν οι Αρχές, αναζητώντας στοιχεία για τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους του 42χρονου Αιγύπτιου, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ μέσα στο αυτοκίνητό του, στην πιλοτή πολυκατοικίας, τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου.

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην κατάθεση της συζύγου του θύματος, η οποία ήταν εκείνη που τον βρήκε νεκρό και φέρεται να διαπίστωσε πως ο άνδρας της μετέδιδε ζωντανά στα social media την ώρα της επίθεσης. Το σοκ που υπέστη ήταν τέτοιο, που στην πρώτη της επαφή με τους αστυνομικούς δεν κατάφερε να δώσει πολλές λεπτομέρειες. «Άκουσα τους πυροβολισμούς, κατέβηκα και τον είδα νεκρό» δήλωσε η ίδια σύμφωνα με την ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν και στο Facebook τους εκτελεστές του Αιγύπτιου-«Κλειδί» το ποιοι έβλεπαν το live πριν τη δολοφονία

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να παρακολουθούσαν τη live μετάδοση του θύματος λίγο πριν πέσει νεκρός από τα πυρά τους και να φτάσουν πιο γρήγορα στον εντοπισμό τους, μέσα από τα άτομα που έβλεπαν ζωντανά τις τελευταίες κινήσεις του θύματος.

Ο 42χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, με τους ερευνητές να θεωρούν πιθανό η εντολή για τη δολοφονία να προήλθε από ανθρώπους του κυκλώματος.

Οι δράστες φαίνεται πως του είχαν στήσει ενέδρα. Πέρασαν με αυτοκίνητο από το σημείο και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και τον λαιμό, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Το αυτοκίνητο του θύματος είχε αναμμένη μηχανή και ανοιχτό παράθυρο ενώ στο σημείο βρέθηκαν πέντε κάλυκες από 9άρι όπλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συμβόλαιο θανάτου πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία του Αιγύπτιου-Τι εξετάζουν οι Αρχές

Το θύμα, πατέρας δύο παιδιών, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα στη γειτονιά, ούτε είχε δώσει αφορμές με τη συμπεριφορά του. Οι κάτοικοι ξύπνησαν έντρομοι από τα ουρλιαχτά της συζύγου του, που ακούστηκαν αμέσως μετά τους πυροβολισμούς.

Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται, με στόχο τον εντοπισμό όσων εμπλέκονται στη δολοφονία και τη διαλεύκανση των συνθηκών του φονικού.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Το 48ωρο θρίλερ για τη Μονή Σινά που δοκίμασε τις ελληνοαιγυπτιακές σχέσεις
Όχημα παρέσυρε και σκότωσε ανθοπώλη την ώρα που ετοίμαζε στολισμό για γάμο στην Ελλάδα
Κατήγγειλε βιασμό από τον σύντροφό της 35χρονη στην Πάτρα
Πορεία διαμαρτυρίας προς την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα για την κατάσταση στη Γάζα
Νεκρός και ο 87χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την καρκινοπαθή σύζυγό του στο Ρέθυμνο
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Η ΕΛΑΣ έπιασε στον ύπνο τον Τούρκο μαφιόζο-Εγκατέλειψε το τζιπ, ήθελε να περάσει τα σύνορα
Συνελήφθη στην Κομοτηνή ο Τούρκος μαφιόζος που πυροβόλησε το κλιμάκιο της ΕΥΠ
Καταδικάστηκε δάσκαλος οδήγησης για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριάς του
Πώς οι Τούρκοι μαφιόζοι έστησαν ενέδρα στους πράκτορες της ΕΥΠ -«Πάτησα γκάζι κι έσκυψα»