Πήγαινε να πάρει περιπολικό για να ξεκινήσει την υπηρεσία του ο αστυνομικός που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ελλάδα

Συντετριμμένες είναι η μητέρα και η σύζυγος του αστυνομικού Παναγιώτη Μιχάλακα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον Κηφισό, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο άτυχος αστυνομικός που υπηρετούσε στην Άμεση Δράση και ήταν εκτός υπηρεσίας σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον έφυγε από το σπίτι του το πρωί και κατευθυνόταν προς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να πάρει το περιπολικό και να ξεκινήσει την υπηρεσία του, όταν στον δρόμο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

astynomikos-2

Ο Αρχιφύλακας Ανδρέας Σπερδούλης αποχαιρετά τον αδελφικό του φίλο μιλώντας με συγκίνηση στο protothema.gr:

«Ο Παναγιώτης ήταν 15 χρόνια στην Άμεση Δράση, είχε σωθεί από πολλά δύσκολα περιστατικά της δουλειάς που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στον δρόμο και σκοτώθηκε με τη μηχανή του, δυστυχώς. Ήταν ένας πολύ καλός οδηγός, ιδιαίτερα μάχιμος, ιδιαίτερα φιλόδοξος, ιδιαίτερα επαγγελματίας και είχε ιδιαίτερο ζήλο για το επάγγελμα του. Ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού και η σύζυγός του κυοφορεί το δεύτερο παιδί τους. Είμαι συντετριμμένος πραγματικά γιατί έχασα έναν αδελφικό φίλο, ήταν ένας άνθρωπος με ενσυναίσθηση που πρόσφερε πολλά στην υπηρεσία του και στον πολίτη γενικότερα».

Ο Παναγιώτης Μιχάλακας ήταν για χρόνια ενεργός στον συνδικαλισμό αποτελώντας μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 6:15 όταν ο αστυνομικός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του ενώ κινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα. Ο άτυχος αστυνομικός φορούσε κράνος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Φρίκη στη Φλόριντα... Υιοθέτησαν παιδιά και τα έκλεισαν σε κλουβιά-Τα τιμωρούσαν με ψεκασμούς ξυδιού
Έντεκα κιλά ναρκωτικών σε μπουρνούζι, καπελάκια basseball και σακάκι εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα-Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία, μετρούν τις πληγές τους Αττική και Εύβοια
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
«Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανατρέψουμε επιδιώξεις Τουρκίας»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Στόχος ο εντοπισμός όλων των αγνοουμένων-«Καμία άλλη μάνα να μην χαθεί με τον καημό του παιδιού της»