Ανήλικοι στην Αθήνα πουλούσαν κροτίδες μέσω social media-Συνελήφθησαν και ενήλικες για παραμέληση εποπτείας

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής, απογευματινές ώρες της Πέμπτης (17-4-2025) στο κέντρο της Αθήνας, 2 ανήλικοι, ηλικίας 17 και 15 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και απείθεια κατά συναυτουργία. Επιπλέον συνελήφθησαν 50χρονη και 45χρονη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων που εμπορεύονται παράνομα κροτίδες μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δραστηριότητα.

Αστυνομικοί, προσποιούμενοι τους αγοραστές και κατά την παραλαβή κροτίδων από τους κατηγορούμενους, μετά από προκαθορισμένη αγοραπωλησία στο κέντρο της Αθήνας, τους ακινητοποίησαν παρά την προσπάθεια τους να διαφύγουν τρέχοντας, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 κροτίδες.

Μετά από έλεγχο στις οικίες τους βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 57 κροτίδες.

Πηγή: ΕΡΤ

Δειτε Επισης

Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης
Το 48ωρο θρίλερ για τη Μονή Σινά που δοκίμασε τις ελληνοαιγυπτιακές σχέσεις
Όχημα παρέσυρε και σκότωσε ανθοπώλη την ώρα που ετοίμαζε στολισμό για γάμο στην Ελλάδα
Κατήγγειλε βιασμό από τον σύντροφό της 35χρονη στην Πάτρα
Πορεία διαμαρτυρίας προς την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα για την κατάσταση στη Γάζα
Νεκρός και ο 87χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την καρκινοπαθή σύζυγό του στο Ρέθυμνο
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Η ΕΛΑΣ έπιασε στον ύπνο τον Τούρκο μαφιόζο-Εγκατέλειψε το τζιπ, ήθελε να περάσει τα σύνορα
Συνελήφθη στην Κομοτηνή ο Τούρκος μαφιόζος που πυροβόλησε το κλιμάκιο της ΕΥΠ
Καταδικάστηκε δάσκαλος οδήγησης για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριάς του