Έρχεται μαζική εγκατάσταση έξυπνων μετρητών σε επιπρόσθετες περιοχές-Ενημέρωση από την ΑΗΚ

Κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο τα συνεργεία αντικατάστασης μετρητών, επιπρόσθετα από τις περιοχές που αναφέρονται στην ανακοίνωση τύπου ημερομηνίας 31/03/2025, θα συνεχίσουν τη μαζική εγκατάσταση έξυπνων μετρητών σε όλες τις Περιφέρειες της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΗΚ, στη Λευκωσία, θα εγκατασταθούν έξυπνοι μετρητές στην περιοχή μεταξύ Mall of Engomi, Λεωφόρου Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Λεωφόρου Μόρφου και περιοχής Μακεδονίτισσας.

Στη Λεμεσό, οι μετρητές θα εγκατασταθούν στην περιοχή μεταξύ Οδού Ιλισίων, Λεωφόρου Πάφου, Λεωφόρου Ομονοίας και Οδού Σαραντάπορου, στο Ζακάκι.

Σε ό,τι αφορά στη Λάρνακα, οι εργασίες εγκατάστασης θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή μεταξύ Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, Γηπέδου Αντώνης Παπαδόπουλος και Λεωφόρου Παπανικολή, καθώς και δυτικά της Λεωφόρου Λύσου Σανταμά μέχρι το Δημοτικό Σχολείο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’.                       

Στο Παραλίμνι, οι έξυπνοι μετρητές θα τοποθετηθούν εντός του χώρου εκατέρωθεν της Οδού Γρηγόρη Αυξεντίου, εκατέρωθεν της Οδού Γιωρκή Παπαδοπούλου προς Κάππαρη, μεταξύ Λεωφόρου Πρωταρά και Οδού Αγίου Παντελεήμονα, καθώς και εκατέρωθεν της Λεωφόρου Πρωταρά - Κάβο Γκρέκο στο ύψος της Περιοχής Περνέρα

Στην Πάφο, οι εργασίες εγκατάστασης θα γίνουν στην περιοχή του Ξενοδοχείου Olympic Lagoon Resorts μεταξύ της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Η Αρχή υπενθυμίζει πως για την ασφαλή αντικατάσταση του μετρητή απαιτείται διακοπή της παροχής για χρονικό διάστημα που δεν αναμένεται να υπερβεί τα 20 λεπτά, ζητώντας συγγνώμη για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ελεύθεροι και οι πέντε δεσμοφύλακες χωρίς να κατηγορηθούν-Δεν εξασφαλίστηκε μαρτυρία που να δικαιολογεί ανανέωση κράτησης
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 26χρονου έξω από οικία
Άνοιξαν πυρ εναντίον καφετέριας στη Λεμεσό-Ζημιές στο εσωτερικό της
Φωτιά σε φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μια λωρίδα
Έκρηξη σε κατάστημα στη Λεμεσό-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές, επηρεάστηκε και δεύτερο
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 60χρονου
Δύσκολη η εξαίρεση του πρωτογενούς τομέα από τον ΦΠΑ-«Υπάρχουν επιπτώσεις στις τιμές των προϊόντων»
Με πλάνο και στρατηγική για την επόμενη μέρα της ΕΔΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους Αναστασίου και Διομήδους
Υπέβαλε έφεση ο Κότας επί της απόφασης για το φόνο του Κωνσταντινίδη-Τρεις λόγους επικαλείται η υπεράσπιση
Δείχνει γραμμή πλεύσης για ευθύνες η στάση Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Το «κράτος εν κράτει» ΤΟΜ και η «αδικαιολόγητη ΗΜΥ